LJUBAVNI ŽIVOT HRVATSKE GLUMICE PRATE BROJNE KONTROVERZE: Jelena Veljača bila je sa starijim muškarcima, 2 puta se razvela, a pljuštale su i OPTUŽBE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SVE SE ZNA

LJUBAVNI ŽIVOT HRVATSKE GLUMICE PRATE BROJNE KONTROVERZE: Jelena Veljača bila je sa starijim muškarcima, 2 puta se razvela, a pljuštale su i OPTUŽBE (FOTO)

Stars -

Ljubavni život glumice Jelene Veljače već godinama puni medijske stupce, a ona se pre nekoliko meseci drugi put razvela i to od 11 godina starijeg kolege Dražena Čučeka.

Dražen, međutim, nije prvi Jelenin partner koji je stariji od nje. Godine 2004, Veljača je uplovila u vezu sa 14 godina starijim producentom Romanom Majetićem, kog je upoznala na snimanju serije "Vila Maria". Bili su zajedno tri godine, a nakon raskida su prekinulii poslovnu saradnju, a pljuštale su i međusobne optužbe u medijima što je izazvalo pravi skandal.

Jelena se zatim zaljubila u glumca Janka Popovića Volarića, za koga se 2009. i udala.

Brak je okončan posle tri godine, a nakon razvoda od Janka, Veljača je snimljena u noćnom izlasku sa kolegom Filipom Juričićem što je takođe izazvalo veliku buru. Međutim oni nikada nisu želeli da potvrde da su u vezi.

Godine 2015. u tajnosti se udala za Dražena Čučeka i sa njim dobila ćerku Lenu, a 2018. su se preselili u Beograd zbog zajedničkog rada na seriji "Pogrešan čovek". Iste godine usledio je i razvod. Nekadašnji supružnici istakli su da su uprkos krahu braka ostali u dobrim odnosima.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track