DUŠKO I JELENA SE PRED ĆERKAMA PRAVE DA SU U SAVRŠENIM ODNOSIMA: Tošiću je u subotu rođendan, a evo šta se dešava u KINI!
Foto: Damir Dervišagić

KRIZA

DUŠKO I JELENA SE PRED ĆERKAMA PRAVE DA SU U SAVRŠENIM ODNOSIMA: Tošiću je u subotu rođendan, a evo šta se dešava u KINI!

Stars -

Skandal u kojem su se našli Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić ne jenjava. Pevačica je trebalo ranije da se vrati u Srbiju, ali zbog bračne krize je odlučila da sa ćerkama ostane u Kini.

Jelena je sa ćerkama Atinom i Nikom u utorak otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića nakon što su u javnosti osvanule njene eksplicitne fotografije koje je navodno slala ljubavniku Ognjenu Vranješu. Nakon fotografija, osvanule su i poruke koje su bosanski fudbaler i srpska pevačica navodno razmenjivali, a ona je za to vreme suprugu u Kini pokušavala da objasni poreklo prepiski.

foto: Dragana Udovičić

Iako je trebalo da se vrati zbog snimanja "Zvezda Granda", koje je bilo zakazano za danas, ona to nije učinila. Po svemu sudeći, razlog je rođendan Duška Tošića, koji je sutra.

"Jelena do sada nije propustila nijedno snimanje "Zvezda Granda", ali je poslednje otkazano upravo zbog nje. Naime, ona je produžila svoj boravak u Kini zbog suprugovog rođendana. Duško sutra puni 34 godine, a zbog krize u braku Jelena je odlučila da sa ćerkama ostane u Kini kako bi sa njim provele taj dan", kaže izvor upućen u dešavanja i dodaje:

foto: Dragan Kadić, Profimedia

"Još uvek ne znam kako će obeležiti Duškov rođendan, ali je evidentno da je JK tamo ostala kako bi spasla svoj brak, a zatim i poslala javnosti poruku da je sa njom i Duškom sve u redu. Ona će u Srbiju doći krajem nedelje, jer je sledeće snimanje Zvezda Granda zakazano za ponedeljak."

foto: Damir Dervišagić

Kako dalje piše ovaj list, Jelena i Duško se trude da njihove ćerke ne posumnjanju da se išta loše dešava između njih dvoje:

"Pred ćerkama se ponašaju kao skladan par i trude se da one ne osete da postoje bilo kakvi problemi. Njih dvoje su razgovarali o skandalu o kojem bruji čitava Srbija, ali i region, a kako su stvari još sveže nisu doneli konkretnu odluku o tome kako će dalje", zaključuje izvor.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja