JA SAM TVOJA ŽENA, DOĐI DA ME JE*EŠ! Isplivala nova prepiska između Vranješa i JK! Ovo je DOKAZ da su bili u tajnoj vezi 2 godine
Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO!

JA SAM TVOJA ŽENA, DOĐI DA ME JE*EŠ! Isplivala nova prepiska između Vranješa i JK! Ovo je DOKAZ da su bili u tajnoj vezi 2 godine

Stars -

Mala od velikog skandala priznala je fudbaleru Anderlehta da je zaljubljena u njega i da se oseća kao njegova supruga

Jelena Karleuša, po svemu sudeći, totalno je bila izgubila razum za fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom.

foto: Profimedia

U prilog tome svedoči prepiska koja je nastala u septembru 2017. godine, a u čiji posed je došla redakcija Kurira, koja potvrđuje da su njih dvoje dve godine bili u tajnoj vezi.

foto: Ana Paunković

Iako je bila u braku s Duškom Tošićem, pop diva je u toj konverzaciji tvrdila da se zapravo oseća kao žena bosanskog fudbalera. Ona ga je u prepisci zvala na seks, ali Vranješ nije mogao da dođe baš tog dana kada je ona htela da joj gužva postelju.

- Ja sam tvoja žena. Ti dolaziš da je*eš tvoju ženu i ideš - izričita je bila Jelena.

foto: Zorana Jevtić

- Je*e me jedino što u četvrtak opet igram. Pa da, zbog toga dolazim - objasnio je sportista.

Karleuša je potom priznala Vranješu šta zaista oseća prema njemu.

- Ja sam luda za tobom - napisala je ona.

Fudbaler nije poverovao njenim rečima.

- Ma gde si luda, ćuti tamo - odgovorio joj je.

Mala od velikog skandala je ponovila šta misli.

- Ja sam zaljubljena u tebe. Ja non-stop gledam tvoje slike - istakla je pop zvezda.

Jelena odgovor od sportiste nije dobila, ali ga je obavestila o svojim poslovnim aktivnostima.

- Krenula sam na snimanje, bebo - poslednje je bilo što je napisala.

foto: Printscreen

Podsećanja radi, za vezu između Jelene i Vranješa saznalo se početkom januara, kada je njen suprug Duško Tošić pevačici oduzeo telefon i u njemu pronašao prepisku s mlađim kolegom. Usledila je svađa Karleuše i Vranješa preko društvenih mreža, iznošenje u javnost njenih nagih fotografija, snimaka i detalja afere koja svakodnevno dobija nastavak.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Vranješom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. S druge strane, Jelena je na društvenim mrežama postavila saopštenje da do daljeg neće komunicirati sa novinarima.

- Jelena, ti znaš sve da radiš osim da pevaš! I ubuduće kada pomeneš ime i delo Zorice Brunclik - ustaneš i pokloniš se! Rekla bih ti „sram te bilo“, ali ti očigledno ne znaš šta znači sramiti se - besno joj je poručila Zorica.

Škodi joj stres ISKOČILA JOJ ŽILA KAO MADONI I ANĐELINI

Osim što su joj vidljivi podočnjaci od plakanja i što je primetno smršala, Jelena Karleuša dobila je i žilu u blizini uva, što je paparaco Kurira odmah spazio. Pevačica je evidentno napeta i pod stresom, te je sve počelo da joj se ispoljava na licu i telu. Žilu koja joj je iskočila u blizini uva definitivno nije uspela da sakrije šminkom. Ovakvi žilu imaju i Madona i Anđelina Džoli.

foto: Printscreen
Advokat Nebojša Perović tvrdi DUŠKO NE MOŽE DA PREPIŠE IMOVINU NA SESTRU, SVE MORA DA DELI S JELENOM!

Povodom spekulacija da Duško Tošić planira da prenese svoju imovinu na sestru Katarinu Seku Tošić, kako je kasnije prilikom razvoda ne bi delio s Jelenom, advokat Nebojša Perović kaže da je to protivzakonito.

- Supružnik nema pravo to da uradi bez prethodne saglasnosti svog bračnog partnera. Ukoliko se to ipak desi, znači da je urađeno protiv zakona i u tom slučaju bi drugi supružnik na sudu mogao da ospori pomenuti prenos vlasništva - rekao je advokat.

foto: Nebojša Mandić
Osigurala se na vreme TOŠIĆ KUPIO KUĆU ŽENI

Duško Tošić je još pre nekoliko godina, prilikom kupovine penthausa na Dedinju, tu nekretninu prepisao na svoju sestru Katarinu. Jelena je za to saznala tek kasnije, zbog čega je nastao haos.

- Došlo je do ozbiljne svađe između njih dvoje. Jelena je smatrala da je Duško nekorektno postupio, a on nije znao kako da se izvadi iz neprijatne situacije. Zato joj je obećao da će sledeću nekretninu koju bude kupio prevesti na njeno ime. To se i desilo kada je prošle godine kupio Piksijevu vilu za dva i po miliona evra - rekao je naš izvor.

(Kurir.rs/E.K./Foto: Printscreen, Privatna arhiva, Profimedia Nebojša Mandić, Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track