AMRA ČUVA DŽEKU! KARLEUŠI NIŠTA VIŠE OD LAJKA: Kolarov drukao Tošiću da Jeca šalje eksplicitne fotke Edinu! Džeko sve to negirao! LAFČINA! (FOTO)
Foto: Printscreen Prva TV, EPA

MALA OD SKANDALA VOLI DA SE SLIKA

AMRA ČUVA DŽEKU! KARLEUŠI NIŠTA VIŠE OD LAJKA: Kolarov drukao Tošiću da Jeca šalje eksplicitne fotke Edinu! Džeko sve to negirao! LAFČINA! (FOTO)

Stars -

Definitivno, bosanski fudbaleri padaju na srpsku folk divu Jelenu Karleušu. Za Vranješa zna već ceo svet, ali sve češće se podseća da je prošle godine na divine čari pao i Edin Džeko, srećno oženjeni manekenkom Amrom Silajdžić s kojom ima dvoje dece.

Happy New Year ?❤️ #family

Објава коју дели Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) дана

Brak između Amre i Edina primer je srećnog braka u kojem vlada harmonija, a mnogi ih uzimaju kao uzoran par, koji se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i viđaju na svim velikim događajima.

Ponovo je procurila priča o Džekinom i Karleušinom dopisivanju, a na to očigledno nisu ostali imuni Amra i Edin, koji ovih dana na Instagram postavljaju svoje porodične fotografije sa raznih destinacija i tako pokazuju da oni pričaju ljubavnu priču koji nikakvi tračevi ne mogu da poljuljaju. Oni žive svoju bajku.

Džekin i Karleušina priča ostala je samo na nivou lajkova, a sve je počelo sa lajkom fotografije na Instagramu na kojoj pevačica pozira u brushalterima 2017. godine.

foto: Printscreen

Iako veoma retko lajkuje fotografije, redovno posećuje Jelenin Instagram i iako ne komentariše, voli da lajkuje.

foto: Printscreen

Međutim, pojedni mediji su obajvili da su Džeko i JK pre tri godine ostvarili kontakt putem Instagrama i svakodnevno su se dopisivali. Ona je njemu, navodno, slala eksplicitne fotografije kojima se on hvalio saigraču i prijatelju Aleksandru Kolarovu. Kolarov je Džekovu tajnu preneo u reprezentaciju Srbije, a to je došlo i do Duška. Kada je Tošić to saznao, kontaktirao je sa Edinom, ali je on to sve demantovao.

foto: AP

Uprkos celoj aferi, Džeko nije otpratio Karleušu i danas se nalazi na listi njenih pratilaca. Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pevačicinu stranu i podržao je. Ne zovu njega džabe "bosanski dijamant".

foto: Printscreen Fejsbuk

Naime, po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.

"Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima nemerljivo je. Nikada nikog nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet, gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - neka šuti. Za kraj, apelovat ću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da mi naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju, nasilju, lažima", napisala je tada Jelena, a Džeko je podržao.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja