UŽASNO PREDOSEĆANJE! KAO DA SU SLUTILI NESREĆU! Evo kako je Dea pre 2 dana govorila o sebi kao vozaču: NE SMEM DA KAŽEM, MLADEN ĆE ME UBITI!
Foto: Damir Dervišagić

lekari se bore da spasu ruku

UŽASNO PREDOSEĆANJE! KAO DA SU SLUTILI NESREĆU! Evo kako je Dea pre 2 dana govorila o sebi kao vozaču: NE SMEM DA KAŽEM, MLADEN ĆE ME UBITI!

Stars -

Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i ruka joj je otkinuta u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Voditeljka, koja je u vezi sa 20 godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, u izuzetno je teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće i trenutno je u operacionoj sali.

foto: Printscreen RTS, Printscreen Prva TV, Printscreen Pink TV, Printscreen Instagram

Dea je nedavno ogovarala na pitanje da li pravi saobraćajne prekršaje, budući da njen dečko novinar crne hronike.

"Ne. Može li da se slaže? Ne smem da kažem, Mladen će me ubiti. Svakom se desi ne možeš da sve vreme držiš papučicu na vreme", odgovorila je tada Dea.

Podsetimo, jutros je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, a GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru.

Njena koleginica Jovana Joksimović, dok je slušala izveštaj sa mesta nesreće, kada je čula za strašnu vest, rasplakala se. Njih dve su radile zajedno i Dea je jednom prilikom otkrila da nije ljubomorna na Joksimoviću, već naprotiv da joj je veoma zahvalna jer joj je pomogla u karijeri.

foto: Pritnsceen

Kurir.rs/Blic/Foto Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track