Najnovije vesti

PROCURIO SKANDALOZAN SNIMAK! MILJANA LJUBILA PRAZAN KREVETAC: Marija UBILA od batina mrtvu pijanu ćerku, LUPILA JOJ 2 ŠAMARA, odmah je otreznila! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

PROCURIO SKANDALOZAN SNIMAK! MILJANA LJUBILA PRAZAN KREVETAC: Marija UBILA od batina mrtvu pijanu ćerku, LUPILA JOJ 2 ŠAMARA, odmah je otreznila! (VIDEO)

Stars
10:00h

Marija Kulić je istukla svoju ćerku Miljanu koja se sinoć napila na žurci u "Zadruzi 2". Mlađa Nišlijka se "ubila" od alkohola, pa je pravila gluposti.

Prvo je bacila u bazen verenički prsten koji je dobila od Lazara Čolića Zole, a zatim je skočila u ledenu vodu da ga pronađe.

To je šokiralo njenu majku Mariju koja ju je odvukla u prostoriju u kojoj boravi mali željko sa dadiljom Klarom i počela da je udara. Iako kamere ne snimaju ovaj deo imanja, Kulićke su bile ozvučene bubicama, pa se na snimku jasno čulo sve što se dešavalo između mame i ćerke.

Najpre je Marija udarila Miljani dva jaka šamara u nameri da je otrezni.

"Da te nisam videla da si izašla napolje, đubre jedno", vikala je Marija koja je sve vreme udarala ćerku. Sa njima je bila i dadilja Klara, koja je pokušala da smiri strasti između majke i ćerke.

"Da li si videla kako me je mama tukla? Sad sam se otreznila, a ona me je bez prestanka udarala", kukala je Miljana. Ona je bila toliko pijana da je umislila da joj je sin u krevecu, pa je prišla da ga poljubi za laku noć.

"Poljubila je praznu kolevku jer je mislila da je Željko u njoj. Nagnula se nad kolevkom i mislila da je sina poljubila u stomak. Bacila je Zolin prsten u bazen, a onda skočila da ga izvadi" pričala je Klara Mariji, koja je načisto poludela i počela ćerku da naziva svakakvim imenima.

"Od sutra ideš gde te ja vodim za ruku kao idiota, jer si nesposobna da samostalno funkcionišeš. Đubre jedno pokvareno, ološu jedan! Kako ti ja kažem tako ćeš da radiš. Da li znaš da si mogla da umreš kad si skočila u bazen", besnela je Miljanina majka.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...