Najnovije vesti

ONA JE BILA U KOBNOM AUTOBUSU I SPASLA DEI ŽIVOT: Sarapa otkrio ko je voditeljki dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen, Vladimir Šporčić, Beta Branislav Božić

SUDBINSKI!

ONA JE BILA U KOBNOM AUTOBUSU I SPASLA DEI ŽIVOT: Sarapa otkrio ko je voditeljki dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje (VIDEO)

Stars

Voditeljki Dea Đurđević, koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku, prva u pomoć nakon stravičnog udesa pritekla je u pomoć medicinska sestra koja je bila u kobnom autobusu i tako joj spasila ruku, otkrio je voditelj i kolega Predrag Sarapa, koji je među prvima stigao na mesto nesreće.

"Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro. Želim da se zahvalim mladoj devojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenje. nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama", rekao je Sarapa vrlo potresen i još pod stresom jezivog događaja. 

foto: Printscreen

Sarapa je ispričao i detalje šta se dešavalo neposredno pred saobraćajnu nesreću

"Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje. Kad sam je video kako  leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu", rekao je Sarapa. 

foto: Kurir, Infografika

Mladen Mijatović, dan posle stavične nesreće, Dein dugogodišnji partner, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izveštaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova devojka voditeljka Dea Đurđević umalo izgubila ruku kada je na nju na trotoaru naleteo autobus kod KBC "Dragiša Mišović". Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izveštaj s tim što nije izneo nijedan novi detalj. 

Kurir.rs/Foto Vlada Šporčić/Beta Branislav Božić/Printscreen/Pritnscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...