NIKO NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO JE HRABRA: Dea Đurđević posle teške operacije ruke nije pustila ni suzu već je ona TEŠILA PRISUTNE
Foto: Printscreen Instagram, Marina Lopičić

VELIKI BORAC

NIKO NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO JE HRABRA: Dea Đurđević posle teške operacije ruke nije pustila ni suzu već je ona TEŠILA PRISUTNE

Stars -

Voditeljka "Jutarnjeg programa" Dea Đurđević juče rano ujutru doživela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve hrabro podnela i u jednom trenutku čak tešila prisutne.

foto: Printscreen Instagram

Lekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu videli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i lekare i bila je sasvim svesna u trenutku saobraćajki, pre operacije, kao i posle iste.

Iako je u pitanju višečasovna operacija, Dea se nakon nekoliko sati probudila iz anestezije i nije plakala, takođe je za sada veoma hrabra i jaka.

Iako je njena porodica sve vreme uz nju i jedva čeka da je vidi, ali po propisu nisu dozvoljene posete, a ona je, kako dalje saznajemo, pribrana uprkos svemu što se dogodilo. Ne paniči, već govori da će sve biti u redu.

- Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobracjka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovde je prvih 72 sata

najbitnije, tako da ćemo videti kako će se sve odvijati - otkriva dobroupućeni izvor.

foto: Printscreen Instagram

Dein verenik, inače kolega Mladen Mijatović, u izjavi nakon operacije je rekao: - Zahvaljujem se kompletnom lekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija - kaže nam Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle:

- Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane- rekao je Mladen.

foto: Ilustracija

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track