Najnovije vesti

ONA NJOJ DUGUJE SVE: Majka Dee Đurđević celu noć provela je uz ćerku, a voditeljka je jednu ljubav NASLEDILA OD NJE (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

NAJVEĆA PODRŠKA

ONA NJOJ DUGUJE SVE: Majka Dee Đurđević celu noć provela je uz ćerku, a voditeljka je jednu ljubav NASLEDILA OD NJE (FOTO)

Stars

Voditeljka Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA.

Uz nju su čitavu noć, iako izvan šok sobe budući da su posete zabranjene, proveli Mladen Mijatović i majka Nena.

Poznato je da je Nena najveća podrška i oslonac svojoj ćerki. Zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju fotografije, često i letuju zajedno.

- Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome - rekla je svojevremeno Dea.

Nena Đurđević, odnosno Nena Dodevski kako se potpisuje, provela je čitavu noć uz svoju mezimicu. 

“Ja svojim morem plovim putujem, sve manje tugujem, sve više ludujem... Jer znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te - SVE TI DUGUJEM”, napisala je jednom prilikom. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...