Najnovije vesti

PRE 12 GODINA TI SI MENE BODRILA! SAD JA NAVIJAM ZA TEBE! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee Đurđević: Svi u suzama zbog OVIH REČI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVNO

PRE 12 GODINA TI SI MENE BODRILA! SAD JA NAVIJAM ZA TEBE! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee Đurđević: Svi u suzama zbog OVIH REČI! (FOTO)

Stars

Voditeljka Dea Đurđević krenula je na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar. Pošto je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisana. Lekarski tim je predvodio prof. dr Marko Bumbaširević, koji je rekao da je operacija trajala pet sati i da, pored teške povrede, očekuje dobar ishod.

 

foto: Printscreen Instagram

Brojni prijatelji i kolege oglasile su se putem društvenih mreža. Reči podrške kidaju dušu.

 

 

Pevač Nemanja Stevanović u šoku je otkako je čuo za stravičnu nesreću, te je Dei uputio emotivnu poruku koja je mnoge rasplakala.

 

 

Naime, on se prisetio vremena kada je ona navijala za njega, te je zajedno sa porodicom istakao da je tu za sve u ovim teškim trenucima, te da će je bodriti do kraja.

 

"Pre dvanaest godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici... Sada ja navijam za tebe i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo ti brz oporavak", poručio je on putem Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Stevanovic ® (@nemanjastevanovic82) on

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...