Najnovije vesti

AUTOBUS JE DEU NABACIO NA ZID BOLNICE I TAKO PRIKLJEŠTENU GURAO JE  NEKOLIKO METARA: Mladen Mijatović ispričao STRAVIČNE detalje nesreće u kojoj je voditeljki otkinuta ruka (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen, Vladimir Šporčić, Beta Branislav Božić

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

AUTOBUS JE DEU NABACIO NA ZID BOLNICE I TAKO PRIKLJEŠTENU GURAO JE NEKOLIKO METARA: Mladen Mijatović ispričao STRAVIČNE detalje nesreće u kojoj je voditeljki otkinuta ruka (VIDEO)

Stars

Voditelj Mladen Mijatović opisao je detalje saobraćajne nesreće koja se desila juče ujutro kod KBC Dragiša Mišović u kojoj je njegova verenica i voditeljka Dea Đurđević umalo ostala bez ruke kada je na nju na trotoaru naleteo autobus.  

foto: Infografika

"Sasvim slučajno je naletela otpozadi na automobil koji je Dea vozila. Njih dve su uključile sva četri žmigavca. Izašle su iz automobila na trotoar kako bi videle štetu i da se dogovore šta će dalje da preduzmu, da li će da preduzmu telefone, šta će da rade. Dea je bila nadomak posla i trebalo je da radi emisiju. Samo što su izašle i stale na trotoar i počele neki razgovor, autobus je izleteo na trotoar i udario Deu direktu kao pešaka. Nabacio je na zid bolnice Dragiša Mišović, gurao je tako priklještenu nekoliko metara. Tom prilikom je otkinuta Deina ruka i to je najteža povreda koju je zadobila. Zatim je još jedan autobus naleteo na autobus koji je udario Deu. Taj autobus je nastavio da se kreće i udario u dva automobila. Ukupno je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći dva autobusa i tri automobila", ispričao je Mladen Mijatović u Novom jutru. 

Podsetimo, voditeljka je krenula na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar, a kada je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisala. Lekarski tim je predvodio prof. dr Marko Bumbaširević, koji je rekao da je operacija trajala pet sati i da, i pored teške povrede, očekuje dobar ishod. 

foto: Pritnscreen

kurir.rs/printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...