Najnovije vesti

MARKO BULAT I MARIJA ČEKAJU DA NA SVET DOĐE SAVA: Pevač otkrio koji je NAJVEĆI STRAH njegove trudne supruge! SITUACIJA RIZIČNA, UZDAJU SE SAMO U BOGA!
Foto: Damir Dervišagić

porodična priča

MARKO BULAT I MARIJA ČEKAJU DA NA SVET DOĐE SAVA: Pevač otkrio koji je NAJVEĆI STRAH njegove trudne supruge! SITUACIJA RIZIČNA, UZDAJU SE SAMO U BOGA!

Stars

Marko Bulat i njegova supruga Marija uskoro će postati roditelji nasledniku Savi, a pevač otkriva za “Scenu” da njegova lepša polovina nije kao sve trudnice.

- Ona ne izvoljeva. Nema tu fazu i da me budi u pola noći - kaže on i priznaje da su u strahu jer se njihova prva ćerka rodila dosta ranije, zbog čega je bila u inkubatoru.

- Marija ima strah od prevremenog porođaja, posebno je bio izražen dok nije pregurala 27. nedelju, u kojoj se Dorotea rodila, razmišljajući samo da pregura taj datum. I mi smo ga sada sa Savom prešli - kaže on.

foto: Dragana Udovičić

Prema njegovim rečima moli se Bogu da sve protekne kako treba.

- Od Boga sve zavisi. On je darodavac života, i on odlučuje kada će neko doći na svet. On je darovao ovo dete. Mi se molimo Bogu da se rodi živo i zdravo i da porođaj protekne kako treba. To jedino od njega mogu da tražim - kaže Bulat, koji bi voleo da prisustvuje porođaju:

- Prošli put nisam mogao da prisustvujem, a želeo sam. Pošto nisam na vreme odradio briseve, a Dorotea se rodila pre vremena, sada ću sve uraditi na vreme.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...