SAŠA KAPOR U EMISIJI SAZNAO ŠTA MU ŽENA RADI IZA LEĐA: Nikolina u dahu PRIČALA O OVOME, a pevaču STALA KNEDLA U GRLU! (FOTO)
Foto: Printscreen Magazin In

nije se nadao

SAŠA KAPOR U EMISIJI SAZNAO ŠTA MU ŽENA RADI IZA LEĐA: Nikolina u dahu PRIČALA O OVOME, a pevaču STALA KNEDLA U GRLU! (FOTO)

Stars -

Nikolina Kovač i Saša Kapor bili su gosti jedne emisije i tom prilikom pevačica je iznenadila mnoge, pa čak i svog supruga iznevši detalje iz njihove spavaće sobe.

Naime, voditeljka je otvorila temu koliko retko se zapravo žene hvale seksusalnim umećima svojih supruga, a Nikolina se "okuražila" da je demantuje.

"Zašto žene sve ređe ističu da im je muž dobar ljubavnik?", upitala je voditeljka.

"Mislim, ja nekako ne pričam toliko o svojoj intimi, nisam toliko slobodna, ali da volim. Da, ta hemija između nas postoji. U tom segmentu mi jako dobro funkcionišemo. I onda meni drugarica kaže: "Pa to je osnovno", ispričala je uz odmeh i u jednom dahu Kovačeva , udrajući svog dragog po kolenu kako bi demostrirala razgovor sa svojim drugaricama.

foto: Printscreen Magazin In

Kapor je ostao zbunjen i zatečen, pa je ublažio ovo priznanje svoje supruge kojoj je ovoga puta "jezik bio brži od pameti" pa rekao:

"Ali ništa to sad nije nešto ekstremno da ona priča", pa je gurnuo laktom ne bi li joj stavio do znanja da je dovoljno rekla u emisiji "Magazin In".

"Nije niko ni rekao da ja detaljišem, pokušala je Nikolina da se izvuče iz neprijatne situacije.

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs / Foto: Printscreen Magazin In

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track