IVANA ISPUNJAVA PETRU BAŠ SVAKU ŽELJU: Evo na šta je sve spremna pevačica kada je ljubav u pitanju! I NEĆE JOJ BITI TEŠKO!
Foto: Marina Lopičić

saznajemo

IVANA ISPUNJAVA PETRU BAŠ SVAKU ŽELJU: Evo na šta je sve spremna pevačica kada je ljubav u pitanju! I NEĆE JOJ BITI TEŠKO!

Stars -

Petar Mitić i Ivana Pavković skladan su bračni par potekao iz muzičkog takmičenja "Zvezda Granda". Koliko je Ivana spremna da se žrtvuje za svog supruga pokazuje i njena želja da mu pravi društvo na putovanju, a povod odlaska u Španiju biće jedna fudbalska utakmica.

Petar vodi suprugu na derbi koji će se odigrati u Barseloni.

- Petar je veliki ljubitelj fudbala i ove godine rešio je da uživo prati utakmicu između Barselone i Atletiko Madrida, pa će iz tog razloga na nekoliko dana sa Ivanom otputovati u Barselonu. Petar je već nabavio karte, do kojih se ne dolazi tako lako i koje su prilično skupe, a Ivana, koja nije nešto oduševljena sportskim događajima, raduje se ovom putovanju jer će imati dva dana da uživaju u lepotama Barselone, ali i u šopingu. Sin će za to vreme najverovatnije biti u rukama baka i deka - rekao je izvor blizak paru.

Našu priču kroz osmeh potvrdila je i Ivana.

- Tačno je da me Petar vodi na derbi. Bićemo u Barseloni i baš se radujem. Nisam neki fan fudbala, ali tu sam da suprugu ispunim svaku želju - poručila je Ivana.

❤?? #mojalepazenica

A post shared by Petar Mitić (@petarmitic86) on

Kurir.rs, Blic / Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track