OVAKO JE KULIĆKA UŠLA U SVET POZNATIH: Žika iz Granda probio Miljanu
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Hit

OVAKO JE KULIĆKA UŠLA U SVET POZNATIH: Žika iz Granda probio Miljanu

Rijaliti -

Žika Jakšić glavni je krivac što je Miljana Kulić postala rijaliti zvezda. On je pre četiri godine sredio da Nišlijka uđe u prvi rijaliti i postane poznata. Zbog svakodnevnih pritisaka, njenih konstantnih poziva i maltretiranja, producent "Granda" bio je očajan i na svaki način je pokušavao da se reši nasrtljive Nišlijke, koja je tada patila od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Kulićeva je, prema rečima našeg izvora, Žiku zvala telefonom i danju i noću, molila ga da je spoji sa pevačima, tadašnjim takmičarima "Zvezda Granda", i da od nje napravi poznatu ličnost. U jednom momentu Jakšiću je sinula genijalna ideja, koju je uspeo vrlo brzo da realizuje.

foto: Damir Dervišagić

- Žika me pozvao mesec dana pred početak našeg rijalitija "Hotel Mladivi", negde u maju 2015. Rekao mi je da je očajan i da više ne zna šta da radi sa jednom devojkom koja ga neprestano zove. Napomenuo mi je da ona proganja pevače, kako ima preko 200 SIM kartica sa kojih uznemirava ljude u koje je zaljubljena. Molio me da je ubacim u "Maldive" da je skine s grbače. Mi smo je pozvali na kasting. Čim je došla, naš producent je pričao s njom i posle nekoliko minuta mi je rekao: "Ovo je pravi materijal za rijaliti" - kaže naš izvor sa Hepi televizije.

foto: Printscreen

Kulićeva se nije dugo zadržala u "Maldivima" jer je stalno maltretirala ostale učesnike. Ali ona je bila uporna. Zvala je produkciju "Parova" i ponudila se da učestvuje u njihovom šouu, uz obećanje da će se smiriti i promeniti. - Morala je da ide kod psihijatra da dobije terapiju. To je delovalo na nju, promenila se i počela je da sarađuje sa produkcijom. Ostatak priče je svima poznat. Miljana je sad ubedljivo najpoznatija rijaliti zvezda - zaključio je naš sagovornik. Žika Jakšić juče nije odgovarao na naše pozive.

Ivan Ercegovčević/ foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja