DŽONI DEP GALANTAN U BEOGRADU: Ugovor mu dozvoljava da potroši dva miliona evra za mesec dana
Foto: Ana Paunković

trošadžija

DŽONI DEP GALANTAN U BEOGRADU: Ugovor mu dozvoljava da potroši dva miliona evra za mesec dana

Stars -

Dolazak Džonija Depa u Beograd zbog snimanja filma "Minamata" sve je oduševio, ali izgleda da i slavnom holivudskom glumcu prija boravak ovde jer se maksimalno opustio u troškarenju para.

foto: Ana Paunković

Naime, direktor "Mjuzik stara" Igor Marić, koji je sarađivao sa mnogim svetskim zvezdama, otkrio je za Kurir da je saznao mnoge zanimljivosti o Depovom boravku u Srbiji, pa i to koliko troši novca u srpskoj prestonici. - Džoni je trenutno uslovljen ugovorom sa svojom menadžerskom kompanijom, ima potrošni limit od dva miliona evra mesečno. Međutim, on je uspeo da nadmaši taj limit - otkriva Marić. Kako objašnjava, ugovorom o troškovima nije precizirano na šta glumac sme da troši novac. - Ugovorom nije baš precizirano na šta konkretno Dep sme da potroši novac, na koje investicije - tvrdi direktor "Mjuzik stara". Inače, Džonijev boravak u Beogradu sasvim sigurno ne košta malo. Kako su mediji pisali, iako nije previše naporan u zahtevima kao druge svetske zvezde, i on ima svoje bubice.

foto: Nemanja Nikolić

Tako se Dep nalazi u hotelu u kome niko ne može da mu priđe, a penthaus ima poseban ulaz kroz garažu do samog apartmana gde je odseo. Osoblje sa holivudskom zvezdom ne sme da ima nikakav kontakt jer je Dep sa sobom poveo čitav svoj tim - od kuvara, stiliste, obezbeđenja, pa do konobara i posluge. Da podsetimo, Kurir je već pisao da glumac hoće da zadrži maksimalnu privatnost. Prema tim informacijama, Dep je bio primoran da promeni lokaciju smeštaja u Beogradu zbog najezdi prostitutki koje su želele da imaju kontakt s njim. Naime, prvobitni hotel u kome je slavni glumac odseo opsedale su razne žene koje su se preko osoblja nudile "piratu s Karaba", te su organizatori odlučili da ga presele na drugu tajnu lokaciju gde će imati mir.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Ana Paunković

Hirovi svetskih zvezda Zidali zgradu za Rolingstounse

Igor Marić je ispričao da kada su u Beogradu gostovali čuveni Rolingstonsi, ekipa "Mjuzik stara" brinula je ne samo o njima već i o 200 članova njihove ekipe.

foto: Profimedia

- Za njih smo sve morali da obezbedimo. Smeštaj, hranu, da napravimo zgradu od metalne konstrukcije gde su bile svlačionice, kancelarije za produkciju, da sprovedemo više od 35 telefonskih linija, i to sve u bekstejdžu. Zahtevali su poseban nameštaj, da uvek bude neko piće u svlačionici. Najluđe što su tražili jeste sto za bilijar, za koji nisam siguran da li su jednom koristili - otkrio je Marić i prisetio se koncerta Polisa sa Stingom. - On je tražio da ima teretanu u bekstejdžu - ispričao je Igor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track