U VELIKOM INTERVJUU POŽGAJ PROGOVORIO O RAZVODU: Istina je da gajim emocije prema Aleksandri! Ali u JEDNO SAM SIGURAN! (FOTO)
Foto: Printcreen Happy tv

Otkrivamo

U VELIKOM INTERVJUU POŽGAJ PROGOVORIO O RAZVODU: Istina je da gajim emocije prema Aleksandri! Ali u JEDNO SAM SIGURAN! (FOTO)

Rijaliti -

Prvi unakrsni "Parograf" u sedmoj sezoni rijaliti programa "Parovi", Aleksandra Požgaja i Aleksandre Marjanović, pokrenuo je pitanje njihove bliskosti, a takmičar je morao da progovori o emocijama. Poligrafsko ispitivnje dokazalo je da bivši političar ipak gaji osećanja prema atraktivnoj cimerki, a svi se pitaju da li će mu na tome zameriti supruga Ivana, odnosno, da li je njihov brak u krizi.

Požgaj je odgovorio na najintrigantinija pitanja, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

S obzirom na to da se spekuliše o tvom odnosu sa Aleksandrom Marjanović, definiši nam kakave emocije gajiš prema njoj, i kako misliš da tvoja supruga gleda na vašu naprasnu bliskost?

- Aleksandra Marjanović i ja smo samo prijatelji, tako da naše emocije su čisto prijateljske. Kako moja supruga gleda na naše prijateljstvo? Sigurna sam da nije blagonaklona, ali ima razumevanja. Moj stav je da je prijateljstvo između mauškarca i žene moguće i da je to normalno. Aleksandra i ja imamo lepo prijateljstvo.

foto: Printcreen Happy tv

Ukoliko tvoja supruga odluči da stavi tačku na vašu bračnu zajednicu, šta ćeš ti uraditi? Da li ćeš pokušati da nađeš opravdanje za tvoje druženje sa Aleksandrom ili ćeš krenuti dalje, možda čak i u osvajanje?

- Siguran sam da je moj brak stabilan i da razvod nije moguć. Imam puno poverenje u suprugu, kao i ona u mene. Na pitanja "šta bi bilo, kad bi bilo", ne odgovaram.

foto: Printcreen Happy tv

Koji cimer ti najviše znači u vili, koliko ti znači prisustvo Azarića, budući da ste vas dvojica prijatelji iz spoljnog sveta?

- Alen Azarić i ja smo dobri prijatelji i mnogo mi znači njegovo prisustvo u vili. Naravno, uvek je tu za mene, ako i ja za njega. Cimeri koji mi najviše znače u vili su: Aleksandra Marjanović, Jovana Novakov Šmizla, Milutin Radosavljević Mili i Alen Azarić.

foto: Printcreen Happy tv

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track