KOLEGE SE OPROSTILE OD ŠABANA ŠAULIĆA, REČI KIDAJU I SRCE I DUŠU: Njega je zvao svojim naslednikom, sada praznina i muk! Emir Habibović, Katarina Grujić, Ana Nikolić NEUTEŠNI!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

STRAŠNO

KOLEGE SE OPROSTILE OD ŠABANA ŠAULIĆA, REČI KIDAJU I SRCE I DUŠU: Njega je zvao svojim naslednikom, sada praznina i muk! Emir Habibović, Katarina Grujić, Ana Nikolić NEUTEŠNI!

Stars -

Kolege i prijatelji neutešni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sećanju kao najbolji na čitavom Balkanu. Šaban Šaulić izgubio je život u nesereći koja sse dogodila rano jutros u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let. Pevači se opraštaju od legende preko drištvenih mreža, dele zajedničke trenutke i potresne reči koje nikoga ne ostavlajju ravnodušnim.

Šabanov muzičar Adis Cigura oprostio se od kralja narodne muzike potresnim rečima. On je sa svom Fejsbuk profilu napisao.

"Nisi izdržao kralju moj. Neopisiva tuga. Da ti dragi Alah podari lepi Dženet. Amin", pisalo je u oproštajnim rečima.

foto: Printscreen Facebook

Njega je zvao svojim naslednikom, a on se sada pretužnim rečima oprostio od kralja narodne muzike. Emir Habibović zahvalan je Šabanu na nesebičnoj pomoći i podršci koju mu je pružao, savete koje mu je davao, i trenucima koje je proveo pored njega učeći o muzici, ali i o životu.

"Deo mog života je stao ovog jutra, kada sam primio vest da si nas zauvek napustio. Koliko smo samo zajedničkih planova imali, šta nas je sve čekalo, koliko lepih uspomena smo još mogli doživeti.. Moje srce je zauvek slomljeno. Bio si mi kao otac! Najveća podrška, oslonac i vetar u leđa. Nikad neću zaboraviti gostovanje na tvojim koncertima, savete koje si sa mnom nesebično delio, mangupske trikove koje sam od tebe pokupio, ali i kolika si ljudina bio. Neka ti je laka zemlja kralju naš jedini! Najiskrenije saučešće mojoj dragoj porodici Šaulić, budite mi jaki", napisao je Emir Habibović na svom Instagramu.

"Dragi kolega Šabane, ostavili ste neizbrisiv trag na srpskoj, a i balkanskoj estradi. Živećete kroz Vaše pesme. Čast je bila poznavati Vas, a i pevati vaše pesme. Hvala na svemu. Saučešće porodici Šaulić", napisala je Sandra Afrika koja je oprostila od pevačke legende putem svog Instagram naloga.

"Ne volim što ovo moram da kažem i ne volim što se sve to desilo.Nisi samo bio kralj muzike nego si bio kralj od čoveka. Kako si pevao, takva ti je bila i duša. Pevaj gore Šabane sad, pevaj neka celo nebo grmi, a ovde ćeš živeti večno", napisala je Slavica Ćukteraš koja je za Šabana istakla da nije bio samo veliki pevač, već i veliki kao čovek.

"Velika tuga. Počivaj u miru dragi Šabane! Saučešće porodici Šaulić!", napisao je Saša Kovačević na svom Instagramu.

"Nisi bio samo kralj narodne muzike, vec i kralj svih dobrih i časnih ljudi! Počivaj u miru legendo naša!", reči su kojima se Katarina Grujić oprostila, kada je postavila zajedničku fotografiju sa pevačkom legendom.

"Tuga i neverica! Počivajte u miru dragi Šabane. Saučešće porodici Šaulić!", napisala je Ana Nikolić i tako se oprostila od Šabana Šaulića.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track