Najnovije vesti

SVEDOK ŠABANOVE POGIBIJE PROGOVORIO ŠTA SE DEŠAVALO U AUTU U KOBNOM TRENUTKU: Padao sam u nesvest i budio se, NE ZNAM UOPŠTE NI KAKO SAM ŽIV! Šabanov kum i dalje u bolnici!
Foto: Printscreen Facebook, westfalen-blatt.de

taj sudar je bio strašan

SVEDOK ŠABANOVE POGIBIJE PROGOVORIO ŠTA SE DEŠAVALO U AUTU U KOBNOM TRENUTKU: Padao sam u nesvest i budio se, NE ZNAM UOPŠTE NI KAKO SAM ŽIV! Šabanov kum i dalje u bolnici!

Stars

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada je na automobil u kojem se nalazio pevač svom silinom naleteo na automobil za čijim je volanom bio pijani Nemac.

 

Šabanova supruga Goca uspela da se čuje sa kumom Bobanom Stojadinovićem, koji je takođe bio u kolima kada se nesreća dogodila.

 

- Goca me je zvala nebrojeno mnogo puta. I mene i Šabana. Telefon je zvonio sve vreme, a ja sam nekako uspeo da se javim kad su me odvezli u bolnicu. Rekao sam joj da sam povređen i da Šaban nije pored mene. Nisam ni znao šta se desilo - ispričao je povređeni svedok ove nesreće.

 

Šabanov kum nije životno ugrožen, ali je pretrpeo višestruke teške povrede i danas je u trenutku kad smo se čuli sa njim odlazio na operaciju vratnog pršljena.

- Imam polomljenih 6 rebara i pršljen vratni mi je pukao i oštetio arteriju. Lumbalni deo mi je pukao, ne mogu da se pomerim iz kreveta. Zubi su mi svi pukli, sav sam ugruvan i ubijen. Ne mogu da se pomerim. Mnogo mi je teško, sve me boli. Sad idem da me operišu. Ne znam ni kako sam ovo preživeo, ne znam ni da li ću ostati živ. Ne mogu da se pomerim ni milimetar. Sav sam izlomljen od glave do pete. Mnogo mi je teško - ispričao je Slobodan Stojadinović i onda se s teškom mukom prisetio kako je izgledala nesreća.

 

- On nas je udario. Ja sam sedeo pozadi. Ne znam kako sam preživeo. Padao sam u nesvest i budio se. Sećam se da je Mirsada udario taj neki sintisajzer koji je bio pozadi. U glavu ga je udario. Sve su nas odveli u različite bolnice. Malopre sam čuo da je Mirsad umro, a sad mi kažu da je ipak živ, ali da je teško - priča nam Stojadinović koji nema nove informacije o pijanom Nemcu koji ih je udario.

 

- Bili su neki radovi na putu, tri trake su se spajale u jednu. Taj je naleteo na nas. Dok su spasioci pokušavali da me izvuku, video sam kako oživljavaju Mirsada, ali Šabana nisam video. Njega su već bili odvezli. Tek posle sam čuo... Kažu da mu je stalo srce, a možda je i ta njegova aorta pukla. Ne znam- ispričao je Šabanov kum neposredno pred operaciju.

Kurir.rs/Alo/OTV VALENTINO/Foto: Westfalen-blatt.de, Facebook screenshot

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...