Najnovije vesti

NEMAČKA POLICIJA POTVRDILA VEST: Preminuo Šabanov muzičar od posledica STRAVIČNOG SAOBRAĆAJNOG UDESA!
Foto: Instagram

nije izdržao

NEMAČKA POLICIJA POTVRDILA VEST: Preminuo Šabanov muzičar od posledica STRAVIČNOG SAOBRAĆAJNOG UDESA!

Stars

Mirsad Kerić podlegao je povredama zadobijem u stravičnom saobraćajnom udesu u kome je poginuo i Šaban Šaulić. Nemačka policija saopštila je da je Šabanov muzičar, koji je ujedno bio i vozač automobila (43) preminuo. 

 

Mirsad je bio u komi, lekari su ga jednom vracali u život, ali povrede su bile toliko teške da, nažalost, Kerić nije izdržao.

 

Kako nezvanično saznajemo, nakon velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Nemačkoj bolnici. Mirsad je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

 

Menadžer tragično nastradalog pevača Sabit Dervišević pre nekoliko sati je za medije ispričao u kakvom je stanju bio Mirsad koji je izdahnuo.

 

- Ukoliko on danas ne bude kašljao i ukoliko mu i dalje ne bude funkcionisao oštećeni deo mozga, biće primorani da ga isključe sa aparata - rekao je Dervišević za "Klix".

 

Automobil "seat ibica" u kom na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo.

foto: Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...