NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA! VOLEO JE MUZIKU, ALI FUDBAL JE BILA NJEGOVA STRAST: Šaban Šaulić više od 20 godina aktivno trenirao, A DRUŠTVO NA SLICI MU JE PRAVILA JEDNA PEVAČICA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

otišao kralj narodne muzike

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA! VOLEO JE MUZIKU, ALI FUDBAL JE BILA NJEGOVA STRAST: Šaban Šaulić više od 20 godina aktivno trenirao, A DRUŠTVO NA SLICI MU JE PRAVILA JEDNA PEVAČICA! (FOTO)

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada je na automobil u kojem se nalazio pevač svom silinom naleteo automobil za čijim je volanom bio pijani Nemac.

Pored toga što ga krasi epitet neprikosnovenog velikana muzike, on je podjednako bio dobar i ako fudbaler, a ovaj sport bio je njegova strast preko 20 godina.

Na Fejsbuku je osvanula fotografija iz davne 1984. godine kada je Šaban učestvovao na turniru gde su se takmičile muzičke reprezentacije.

"Susret muzičkih reprezentacija Jugoslavije i Italije 1984. godine u Beogradu. Gospodin Šaulić aktivno je trenirao fudbal preko 20 godina. Bio je zaljubljenik u ovaj sport. Skroz levo na slici je gospodin Saban Saulic. Pored Gospodje Sladjane Milosevic je velika italijanska zvezda Gianni Morandi. Utakmicu je sudio generalni direktor JRT/a Slobodan Novakovic", piše u opisu fotografije.

Zbog nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić društvene mreže su preplavili kometari njegovih kolega, ali i onih koji ga nisu lično poznavali, a pevačica Slađana Milošević, koja je na slici sa pevačem, uputila je emotivnu poruku:

"Princ duše, Šaban Šaulić. Ne stvaraju umetnost oni u skupim odelima, već oni sa neprocenjivom dušom! Počivaj u miru, veliki Prinče", napisala je Slađana.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja