bol je neopisiva

PA JOJ, NEMOJTE TO DA ME PITATE! SAŠA MATIĆ DOŠAO DA ISPRATI MUZIČKU LEGENDU NA VEČNI POČINAK: A onda se slomio pred vratima ŠABANOVE KUĆE! (KURIR TV)

Stars -

Šaban Šaulić nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobilu je bio sa muzičarem Mirsadom Kerićem, koji je zbog povreda takođe izgubio život, a treći putnik iz automobila, Šabanov kum Slobodan Stojadinović i dalje se nalazi u bolnici.

U porodični dom Šaulića prijatelji i kolege dolaze da izjave saučešće Šabanovoj supruzi Goci, a među mnogim ličnostima sa javne scene, došao je i Saša Matić.

"Pa šta da vam kažem. Ako imam imalo reči da vam kažem - nemam. Otišao je jedan kralj i veličina koji je bio prvenstveno moj prijatelj i sve ostalo. Ako me pitate po čemu ću ga pamtiti, pa joj, nemojte to da me pitate, onda ću vam pričati danima i danima. Potrajalo bi dugačko", izjavio je Saša Matić kada je došao u dom Šaulića zavijen u crno da oda poslednju počast svom prijatelju i kolegi.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Vreme sahrane biće naknadno objavljeno, piše na umrlici, a pevač bi trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na novom groblju u Beogradu, prema nezvaničnim informacijama.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs / Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track