RUČAM SA MOJOM DRAGOM SUPRUGICOM, ŽIV SAM I ZDRAV: Šabana Šaulića su pre smrti sahranjivali 7 puta, a ovako je nekada reagovao na LAŽNE VESTI!
Foto: Damir Dervišagić

USPOMENE NA POKOJNOG PEVAČA

RUČAM SA MOJOM DRAGOM SUPRUGICOM, ŽIV SAM I ZDRAV: Šabana Šaulića su pre smrti sahranjivali 7 puta, a ovako je nekada reagovao na LAŽNE VESTI!

Stars -

Šaban Šaulić je preminuo posle teške saobraćajke koja ga je zadesila u Nemačkoj, a već su nekoliko puta mediji prenosili vesti da je pevač preminuo i dok je bio živ.

Legenda narodne muzike 2015. godine komentarisao je lažne vesti o svojoj smrti.

foto: Damir Dervišagić

Tada se u pojedinim medijima pojavila vest o tome da je Šaban stradao u saobraćajnoj nesreći, što je on odmah demantovao.

"Ko je poginuo? Ja (smeh). Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče nisam iznenađen, pa po sedmi put me sahranjuju. Eto pre neki dan isto se dogodilo i mom prijatelju Aci Lukasu. Lično mi je pokazao kada su neki mediji preneli vest o njegovoj smrti. Pa to je strašno šta se radi. Nije mi jasno kako tako neko može da napiše nešto o meni, a da predhodno ne proveri informaciju", rekao je tada pevač za "Kurir".

foto: Pritnscreen/Neue Westfälische, Dragan Kadić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track