Najnovije vesti

NOVI DETALJI SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! IZAŠAO JE IZ KOLA I ŽALIO SE DA GA NEŠTO GUŠI: Lekari hitne su mu dali nešto, zaspao je i VIŠE SE NIJE PROBUDIO!
Foto: Damir Dervišagić, Tanjug/Zoran Žestić, westfalen-blatt.de

Ivica Dačić otkRio šta se dešavalo odmah posle saobraćajne nesreće

NOVI DETALJI SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! IZAŠAO JE IZ KOLA I ŽALIO SE DA GA NEŠTO GUŠI: Lekari hitne su mu dali nešto, zaspao je i VIŠE SE NIJE PROBUDIO!

Stars

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je s kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem bio dobar prijatelj, veoma je teško podneo pevačevu smrt. 

Dačić je, budući da ga je sin Šabana Šaulića obavestio o smrti i zamolio da pomogne oko prebacivanje tela u Srbiju, rekao da je Šaban iz kola izašao na nogama i da svi detalji smrti moraju dodatno da se ispitaju.   

foto: Pritnscreen/Neue Westfälische, Dragan Kadić

"Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro", rekao je Ivica Dačić u Ćirilici.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...