POSLEDNJIH MESEC DANA ŠABAN NIJE LIČIO NA SEBE

AKO UMREM PRE TEBE... Harmonikaš otkrio kako je ŠABAN mesec dana pred smrt šokirao najbliže: Bio je drugačiji, imao je neko PREDSKAZANJE! (KURIR TV)

Stars -

Tragična smrt Šabana Šaulića zavila je celu srpsku estradu u crno. Kolege ne mogu da dođu sebi zbog velikog gubitka i žale za velikim čovekom, prijateljem i muzičarem.

foto: Ana Paunković

Harmonikaš i kompozitor, veliki Šabanov prijatelj, Miša Mijatović, koji je došao da porodici izjavi saučešće, rekao da je kralj narodne muzike predosetio smrt.

"Ovih zadnjih mesec dana radovao se životu radovao se tim nekim veseljima, žurkama uveče, veseo je bio, pevao je kao nikad sam za stolom, čak je i igrao, đuskao, nije ličilo to na njega. Sinoć smo sedeli celo naše društvo u toj kafani gde često sedimo i svi smo došli do zajedničkog zaključka da je u zadnjih mesec dana bio drugačiji, prosto mu je bilo neko predskazanje i to se jako osećalo i u atmosferi. Čak je pomenuo neku reč da ako umrem pre tebe, za neku pesmu da se otpeva. Žao mi je što je na taj način poginuo i izgubio život", rekao je harmonikaš Miša Mijatović.

Kurir.rs/J.S/Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track