PLANIRALI SU ZAJEDNIČKU PROSLAVU ROĐENDANA, A ONDA SE POSVAĐALI I GODINAMA NISU PRIČALI: Ana Bekuta i Šaban Šaulić NIKADA NISU PROGOVORILI o ovome, a OVAKO se pevačica POZDRAVILA SA KRALJEM! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

OTIŠAO ZAUVEK NAJLEPŠI GLAS

PLANIRALI SU ZAJEDNIČKU PROSLAVU ROĐENDANA, A ONDA SE POSVAĐALI I GODINAMA NISU PRIČALI: Ana Bekuta i Šaban Šaulić NIKADA NISU PROGOVORILI o ovome, a OVAKO se pevačica POZDRAVILA SA KRALJEM! (FOTO)

Stars -

Prijateljstvo između Ane Bekute i Šabana Šaulića oduvek je intrigiralo javnost, a bilo je naznaka da nisu u dobrim odnosima.

Naime, još 2013. pojavile su se priče da su se Šaban Šaulić koji je u nedelju poginuo u saobraćajnoj nesreći i Ana Bekuta posvađali i od tada se s vremena na vreme pisalo o tome.

Jedno od najvećih prijateljstava, kako se tada pisalo, na estradi puklo je preko noći, ali pravi razlog nijedan od aktera nije želeo da otkrije. Brojni pevači, koji su u odličnim odnosima i sa Anom i sa Šabanom, još tada su bili veoma iznenađeni.

Priče o njihovom lošem odnosu davno su počele.

Ana i Šaban su se početkom septembra 2013. dogovarali da naprave zajedničku proslavu rođendana jer su rođeni istog dana. Rezervisali su mesta u hotelu „Radmilovac“. Neposredno pred početak slavlja gostima je javljeno da će Anino 54. rođendansko slavlje biti u tom hotelu, ali da će Šaban proslavu 62. rođendana organizovati u drugom restoranu.

Zajednički prijatelji, među kojima su tada bili, kako su pisali mediji, Lepa Brena i Boba i Dragan Kojić Keba sa suprugom, odlučili su da budu na oba rođendana iako su morali da voze 20 kilometara.

Od tada, razne priče su kolale gradom, među kojima i one da pevačica ne želi da bude u Šabanovom društvu.

Nedavno su se pojavili i navodi da su Šaban Šaulić i Ana Bekuta bili pozvani da pevaju na jednoj svadbi, ali da se Ana Bekuta nije pojavila, a kao razlog se navodio i Šaban Šaulić, međutim to niko nikada nije potvrdio.

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u 68. godini života. Od kralja narodne muzike oprostile su se brojne koleginice i kolege, ujedno i prijatelji, s obzirom na njegove godine postojanja na estradi. Neutešna je bila i Ana Bekuta koja se posle ove tužne vesti oglasila na Instagramu.

– U šoku sam i neverici, užasnuta zbog vesti o Šabanu Šauliću. Sa onakvim talentom i pesmama trebalo je da peva do svoje stote godine života. Tako sam ga zamišljala – napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja