Najnovije vesti

skrhana od boli

ILDA NATEČENA STIGLA KOD MAJKE! JEDNA DRUGOJ SU NAJVEĆA PODRŠKA I UTEHA POSLE GUBITKA GLAVE PORODICE: Pevačica IZGUBLJENA, tuga je PREVELIKA! (KURIR TV)

Stars

Ilda Šaulić stigla je u porodičnu kuću kod majke Gordane koja je neutešna posle smrti Šabana Šaulića. Muk i tuga na Dedinju u porodičnoj kući Šaulić. Kolege, prijatelji, rodbina neprestano dolaze kako bi izjavili saučešće neutešnoj udovici Gordani, koja je ostala u Beogradu, dok su sin Mihajlo i najstarija ćerka Sanela u Nemačkoj.

foto: Ana Paunković

Ilda Šaulić ostala je u Beogradu, a ona je upravo stigla kod majke Goce da joj pruži podršku u najtežim trenucima. Pevačica je natečena od boli, sa tamnim naočarima prekrila lice i oči kako se ne bi videli tragovi suza, ušla u porodični dom Šaulića. Sva u crnini Ilda nije davala nikakve izjave.

 

Supruga Šabana je totalno slomljena, a ćerka je prva uz nju da pruže jedna drugoj utehu zbog ogromnog gubitka koji ih je iznenada zadesio u trenucima kada su se najmanje nadali. Naime, slavlje povodom rođendana ćerke Sanele i svadbe sina Mihajla bilo je planiramo u bliskoj budućnosti. 

1 / 3 Foto: Ana Paunković

Ilda Šaulić noć je provela u kući na Bežanijskoj kosi, gde živi sa mužem i ćerkom, a malo posle podneva došla je u porodičnu kuću na Dedinju sa suprugom Bojanom Vučkovićem. 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs / Foto: Kurir Tv Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...