HAJDE SINE, POBEĆI ĆE TI MLADA: Pokojni Šaban Šaulić je pevao na mnogim SVADBAMA, ali jedna je bila JEDINSTVENA!
Foto: Dragan Kadić

USPOMENE

HAJDE SINE, POBEĆI ĆE TI MLADA: Pokojni Šaban Šaulić je pevao na mnogim SVADBAMA, ali jedna je bila JEDINSTVENA!

Stars -

Šaban Šaulić tragično je poginuo u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru, a iza njega će ostati pesma, ljubav, ali i neverovatne anegdote iz života.

Šaban Šaulić pevao je na mnogim svadbama, jedna je bila posebna

Jedna od zanimljivijih anegdota u životu Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život 17. februara, tiče se dve njegove ljubavi - fudbala i svadbe.

foto: Dragan Kadić

"Kao dečak sam samo na fudbal mislio. Igrao sam u Mačvi i Poletu, a Bugari su me zvali u današnji Levski. Aktivno sam igrao više od 20 godina. Sećam se, pevao sam u Parizu na svadbi. Na travnjaku ispred kuće ugledao sam klinca od 13 godina u belom odelu kako pika loptu. Čim vidim da neko igra fudbal, mene zasvrbe tabani! Ceo sat smo taj dečak i ja igrali fudbal, ja sam šutirao, a on je branio gol, bacao se za loptom, padao... Već smo obojica bili uflekani, a njegovo belo odelo se zelenelo od trave, kada se pojavila jedna žena i počela da ga grdi: "Vidi na šta ličiš, a treba da se ženiš! Hajde, sine, požuri, pobeći će ti mlada!" Tada sam shvatio da sam igrao fudbal s mladoženjom na čijoj svadbi pevam!", ispričao je u svojoj ispovesti Šaban Šaulić.

foto: westfalen-blatt.de, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track