Najnovije vesti

OBDUKCIJA ŠABANA ŠAULIĆA JE GOTOVA! Promena plana: Sanelin i Mihajlov let za Beograd se otkazuje? Evo kada telo pokojnog pevača stiže U SRBIJU!
Foto: westfalen-blatt.de, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

NOVE INFORMACIJE

OBDUKCIJA ŠABANA ŠAULIĆA JE GOTOVA! Promena plana: Sanelin i Mihajlov let za Beograd se otkazuje? Evo kada telo pokojnog pevača stiže U SRBIJU!

Stars

Obdukcija Šabana Šaulića je završena, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa telom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 sata i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promene.

Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova - papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsetimo, Šaban Šaulić tragićno je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj, kada je u automobil u kom je bio kralj narodne muzike udario drugi auto. Pevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije preminuo u bolnici.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić, Westfalen-blatt.de, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...