Najnovije vesti

POSLE RASKIDA SA TURSKIM MILIJARDEROM SAMO JOJ JE MUSTAFA U GLAVI: Emina Jahović bišem piše PESME! Emotivnije od ovoga NE MOŽE!
Foto: Dragan Kadić

NEMA ŠTA DA KRIJE

POSLE RASKIDA SA TURSKIM MILIJARDEROM SAMO JOJ JE MUSTAFA U GLAVI: Emina Jahović bišem piše PESME! Emotivnije od ovoga NE MOŽE!

Stars
21:42h

Emina Jahović posle razvoda od Mustafe Sandala uplovila je u romansu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Ipak, ljubav nije potrajala, pa ni posle pomirenja kada su bili odlučili da jakim emocijama daju novu, šansu te počnu iz početka.

"Te veze posle braka obično budu kratke, tako su mi rekli. Ja to nisam znala, prvi put mi se to desilo. Imali smo različite poglede na svet. Ja sam morala da nastavim da se bavim svojom karijerom i svojim životom", kaže Emina pa ističe da uopšte nije tužna, već da se prepustila poslu i jedva čeka da se druži sa publikom.

Međutim, mnoge je iznenadilo to što je novu pesmu koju je vernoj publici nedavno predstavila napisala za bivšu ljubav, Mustafu, s kojim je bila u višegodišnjem braku i dobila dva sina.

Jaka emocija koja je svakako ispratila njihov rastanak ju je inspirisala.

"Inspirisao me je moj razvod koji sam preživela 2018. godine. Tada sam je i napisala. To je jedna teška pesma, emocija sa kojom sam se ja izborila, sad sam na svojim nogama, ali nije bilo lako", otkriva Emina, pa napominje da uprkos slikama koje su viđene u spotu, ona takvo nasilje nikada nije doživela od partnera.

"Nije me nijedan partner psihički maltretirao, ali smo morali slikovito da prikažemo tekst pesme. To je spot, film, to je gluma. Nisam se ja baš tako osećala, ali moralo je u spotu sve da bude prenaglašeno da bi se dočarala emocija koju nosi pesma", ispričala je ona.

foto: Damir Dervišagić

U poslednje vreme, pak, nije u kontaktu sa Mustafom. Sva komunikacija svodi im se na decu.

"Nisam u poslednje vreme u kontaktu sa Mustafom. Zbog dece uglavnom komuniciramo, o karijeri mojoj i ne baš", izjavila je ona pa dodala da su svakako u dobrim odnosima.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...