UMESTO NJE, ŠABAN JE OŽENIO GORDANU! NA SAHRANU MU DOŠLA SKRHANA BOLOM... Mladalačka ljubav zaborava nema: Zbog jednog joj je NAJTEŽE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tuga ne jenjava

UMESTO NJE, ŠABAN JE OŽENIO GORDANU! NA SAHRANU MU DOŠLA SKRHANA BOLOM... Mladalačka ljubav zaborava nema: Zbog jednog joj je NAJTEŽE! (FOTO)

Stars -

Šaban Šaulić u mladosti zabavaljo se sa Milenom Plavšić, pevačicom iz Banjaluke. Bila je to velika ljubav i umalo krunisana brakom. Međutim, to se nikada nije dogodilo, niko ne zna zašto.

Malo kasnije, Šaban je upoznao lepu Gordanu, sa kojom je stupio u brak i osnovao porodicu. Sa Milenom nastavio je prijateljski odnos. 2001. godine snimili su duetsku pesmu "Veruj mi".

"Šaban i Milena su se jako voleli. To je bila mladalačka ljubav. Trebali su i da se venčaju. On je već bio popularan, Milena na početku svoje karijere. Šta se tu posle desilo niko ne zna. Ali on je posle upoznao Gocu koja je plenila svojom lepotom i ubrzo su se venčali", ispričao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

1 / 5 Foto: Jelena Stuparušić

Upitana za njega, Milena nije rekla mnogo. Duboko potresena bolom izjavila je:

"Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku. Sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga", rekla je pa nastavila: Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track