ŠABAN ŠAULIĆ U NEMAČKOJ PAZARIO ODELO: Bato Šišić sa ogromnom tugom podelio poseban trenutak sa kraljem narodnjaka! DRAGA SEĆANJA ZAUVEK ŽIVE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

kao saliveno

ŠABAN ŠAULIĆ U NEMAČKOJ PAZARIO ODELO: Bato Šišić sa ogromnom tugom podelio poseban trenutak sa kraljem narodnjaka! DRAGA SEĆANJA ZAUVEK ŽIVE! (FOTO)

Stars -

Šaban Šaulić kupovao je odelo sa svojim menadžerom Sabitom Derviševićem, a Bato Šišić skrhan bolom podelio je ove trenutke iskrene sreće i radosti u druženju sa pevačem na svom Fejsbuk profilu. Emotivnim komentarom pokazao je koliko žali, ali i da će uspomene sa kraljem narodne muzike večno čuvati.

foto: Printscreen Facebook

"Ostaju samo draga sećanja, pre par godina sa Šabanom i Sašom u robnoj kuci Pik en Kloutc u Frankfurtu... Šaban kupovao odelo", napisao je Bato i tako se podsetio lepih momenata koji su ostali iza kralja.

Šaban nije skidao smeh sa lica, a kada je pronašao komad odeće koji mu savršeno odgovara, fotoaparat je zabeležio trenutak koji će otići u anale.

Fotografije na kojima Šaban Šaulić bira sebi odelo, u robnoj kući u Frankfurtu ugledale su svetlost dana. Pevač je svoju prepoznatljivu kariranu košulju ukombinovao sa teget odelo, prepoznatljivog brenda i lepog kroja, koje mu je stojalo kao saliveno.

Kao čoveka sa posebnom energijom, čistom dušom i iskrenim osmehom, Šabana će prijatelji pamtiti po običnim trenucima provedenim sa njim, ali istovremeno i tako posebnim za svakoga ko je imao tu privilegiju da vreme provodi sa najlepšim glasom Balkana.

Menadžer preminulog pevača, Sabit Dervišević, pomagao je pevaču u odabiru odela prilikom ove posete Frankfurtu.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track