Najnovije vesti

3 DANA PRED SMRT ŽALIO SE SAMO NA JEDNO! Šaban Šaulić nije slutio SMRT! U martu je IMAO VELIKE PLANOVE, hteo je da uradi ovo
Foto: Printscreen

VELIKA PRAZNINA

3 DANA PRED SMRT ŽALIO SE SAMO NA JEDNO! Šaban Šaulić nije slutio SMRT! U martu je IMAO VELIKE PLANOVE, hteo je da uradi ovo

Stars

Pevač Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa.

 

Samo tri dana pre nego što se desila tragedija, Šaulić se žalio se kako se umorio od putovanja u svom poslednjem TV gostovanju.

 

"Besedio je pametno kao pravi kralj, na pitanje je l' mu dosadilo posle 50 godina da radi, rekao je: "Nije mi dosadilo da pevam, dosadilo mi je da putujem, između ostalog rekao je da zna tačno u avionu koje je sedište pokvareno, a koje ne, koliko često putuje", otkrio je u jednom intervjuu muzičar i voditelj emisije u kojoj je Šaulić poslednji put stao pred TV kamere, Sandro Marković.

 

"Kralj narodne muzike nije ni slutio šta mu se bliži. Pričao je da uskoro ide u penziju. Rekao mi je još da jedva čeka da ode u martu u Krčedin i da će ostati do decembra. Samo će vikendom raditi. Suze mi naviru na oči kad ovo pričam, još ne mogu da verujem da ga nema", zaključio je voditelj.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...