POZNATA NOVINARKA I VODITELJKA PREMINULA U SVOM STANU: Divna Karleuša bavila se 3 decenije javnim poslom!
Foto: Printscreen Instagram

tužna vest

POZNATA NOVINARKA I VODITELJKA PREMINULA U SVOM STANU: Divna Karleuša bavila se 3 decenije javnim poslom!

Stars -

Divna Karleuša preminula je u svom stanu u 61.godini života.

Čuvena novinarka "Radio Beograda" nekada je bila veoma poznata kao radio voditeljka, pa se posle 33 godina rada povukla iz novinarskog posla.

Međutim, i dalje je bila u medijima, ali kao rijaliti učesnica programa "Farma", "VIP Veliki Brat", "Parovi", "Akademija debelih",

Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom na to da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

Podsetimo, Divna se borila sa teškim zdravstvenim problemima, 2016. godine primljena je u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pevačica i njena majka nisu želele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja