OTIŠAO JE NAJPOZNATIJI I NAJLEPŠI RADIJSKI GLAS: Saša Popović je godinama radio sa Divnom Karleušom, a ćerka Bosanca u šoku! BILA JE OZBILJAN PROFESIONALAC I SJAJAN ČOVEK!
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

opraštaju se

OTIŠAO JE NAJPOZNATIJI I NAJLEPŠI RADIJSKI GLAS: Saša Popović je godinama radio sa Divnom Karleušom, a ćerka Bosanca u šoku! BILA JE OZBILJAN PROFESIONALAC I SJAJAN ČOVEK!

Stars -

Divna Karleuša preminula je u svom stanu u 61. godini, a ova vest zatekla je njene prijatelje i kolege koji su u šoku zbog saznanja da nje više nema. Saša Popović sarađivao je sa novinarkom i lično je potresen ovom tužnom vešću.

Direktor Granda oprostio se od svoje dugogodišnje koleginice na emotivan i dirljiv način, prisetivši e lepih trenutaka, ali i toga kakav je profesionalac i sjajan čovek Jelenina majka bila.

"Divna je naša drugarica, naš prijatelj, voditeljka sa kojom smo započeli eru Granda u jednoj od emisija, daleke 1998.godine. Najpoznatiji i najlepši glas velikog radio Beograda, ozbiljan profesionalac i sjajan čovek. Čini mi se da ime nikome nije tako pristajalo kao njoj - Divna. Bila je stvarno divna, bila je i mama naše Jelene. Lično sam pogođen njenim odlaskom, saosecam se sa Jeleninim bolom, znam koliko si bile bliske i povezane. Zao mi je... ", rekao je Saša.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Aleksandra Stojković Džidža šokirala se kada je čula da je Divna preminula.

- Šokirani smo. Tata (Bosanac kompozitor) je ostao bez reči. Ta vest nas je dočekala kad smo došli s puta, užas. Ja sam Divnu upoznala dok smo zajedno bile u rijalitiju Farma i od tada smo u kontaktu, a tata je poznaje decenijama sa radija. Bila je mnogo dobra osoba, mnogo nam je žao - rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen, Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track