GODINAMA JE U RATU SA JK, A BIO JOJ JE KUM NA VENČANJU:  Darko Kostić se oglasio potresnim rečima povodom Divnine smrti! NISAM STIGAO DA TI KAŽEM... a onda se POKAJAO
Foto: Damir Dervišagić/Vladimir Šporčić

Bila mu je kao majka

GODINAMA JE U RATU SA JK, A BIO JOJ JE KUM NA VENČANJU: Darko Kostić se oglasio potresnim rečima povodom Divnine smrti! NISAM STIGAO DA TI KAŽEM... a onda se POKAJAO

Stars -

Darko Kostić, modni dizajner i venčani kum Jelene Karleuše oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom nakon vesti da je preminula Divna Karleuša.

foto: Printscreen

"Bila si mi kao druga majka, nisam stigao da ti kažem sve što sam hteo...", poručio je Darko na Fejsbuku, a onda je post uklonio sa ove društvene mreže.

Pevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na venčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saranje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

foto: Pritnscreen

Navodno, prvo su se posvađali pred Jeleninu svadbu, i nije joj dizajnirao venčanicu, ali su se pred samo venčanje i pomirili. Posle koncerta u "Areni" 2010. godine prekinuli su svaki kontakt. Prema pisanju domaćih medija, Jeleni je zasmetalo to što je Kostić intenzivno počeo da sarađuje sa njenom koleginicom Natašom Bekvalac, to jest, što su njeni stajlinzi počeli neodoljivo da podsećaju na Karleušine.

Vlado Šporčić/Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track