ABRONOŠA USRED SREDE: Plavooki puko kao zvečka!

USRED SREDE

ABRONOŠA USRED SREDE: Plavooki puko kao zvečka!

Stars -

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugo, mada nisu želeli da se o njihovom pomirenju zna

Dragi moji, svašta sam nešto saznala u proteklih nekoliko dana, nećete verovati kakve sočne priče su u pitanju.

Prva priča ove nedelje u vezi je sa jednom našom mladom crnokosom pevačicom. Zvaćemo je Vidra.

Ona je nekoliko godina na sceni, pleni izgledom i glasom, a non-stop je saleću udvarači koje je odbijala. Pre šest meseci je u provodu upoznala dečka koji ju je odmah šarmirao. I on je često na meti novinara, ponajviše zbog šema s poznatim damama. Njihova veza nije dugo potrajala, a iako su se njih dvoje nakon raskida pljuvali po medijima, brzo se sve preokrenulo.

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugo, mada nisu želeli da se o njihovom pomirenju zna. Uhvaćeni su u jednom hotelu, a oni koji su se zatekli tu, ispričali su da su njih dvoje baš bili bahati i bezobrazni prema osoblju koje nije želelo da ih toleriše, pa ih je obezbeđenje udaljilo iz hotela. Tako su svi vrlo brzo saznali za njihovu tajnu vezu. Sada se pravdaju kako su se slučajno zadesili na istom mestu, a da među njima nema ljubavi... A o seksu ni reči!

Druga priča tiče se jednog našeg sredovečnog pevača kojeg ćemo zvati Plavooki.

On važi za jednog od najboljih pevača na našim prostorima, pa svi misle da je pun para, ali je istina drugačija. Plavooki muku muči da vrati popularnost koju je imao ranije. Međutim, poslednja dva-tri meseca nekoliko tezgi mu je otkazano, para je sve manje, a poslednjih nekoliko pesama nisu se baš pročule. Zato mu pod hitno treba hit.

Međutim, Plavooki duguje silne pare nekim autorima koji ne žele više da sarađuju s njim, pa pevač sad ne zna gde će. Traži od nekih kolega pozajmice kako bi mogao da sebi plati pesmu, ali prijatelji baš nisu raspoloženi da ga finansiraju jer znaju da su male šanse da im vrati novac.

Njega sa strane pritiska i žena, jer je navikla na lagodan život, ali i ljubavnica, koja zahteva da joj ispunjava hirove. Kako stvari stoje, moraće da se obrati zelenašima, pa nek mu je bog u pomoći...

To bi bilo sve za ovu sredu, čitamo se i sledeće kada vam donosim nove pričice. Ljubim vas.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track