CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! U poslednjih 6 meseci prolazi kroz PAKAO: Umrle joj 4 DRAGE OSOBE!
Foto: Damir Dervišagić

tragično

CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! U poslednjih 6 meseci prolazi kroz PAKAO: Umrle joj 4 DRAGE OSOBE!

Stars -

Poslednjih pola godine Jeleni Karleuši bile su najteže do sada u životu. Iznenadna smrt majke Divne Karleuše samo je jedna u nizu tragičnih događaja kroz koje pevačica prolazi od septembra.

Njenu porodicu prvo je napustio svekar Milorad Tošić, koji je preminuo posle duže bolesti u rodnom Orlovatu, gde je i sahranjen.

Kroz ovaj bolni gubitak Jelena je prošla zajedno sa suprugom Duškom Tošićem. Pevačica je sve vreme bila oslonac mužu, tešila ga je tokom sahrane, a koliko joj je bilo teško, pokazuje i to da je tada otkazala sve nastupe i poslovne obaveze.

foto: Printscreen Kurir TV

Kraj prošle i početak ove godine bio je samo kratki predah između stresnih situacija u njenom životu.

Već sredinom februara ponovo je imala razlog za tugu i suze. Boban Avramovski, jedan od njenih najvernijih fanova iz Makedonije, koji ju je godinama pratio i podržavao, nastradao je u teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio na auto-putu Skoplje-Tetovo, kada se prevrnuo autobus u kojem je mladić bio.

Nekoliko dana nakon toga, pevačica je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je veoma tužna zbog te tragedije i izrazila saučešće njegovoj porodici.

foto: Printscreen

"U strašnoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji život je izgubilo njih 14. Jedan od njih je Boban... Boban je bio moj veliki fan i pružio mi je mnogo ljubavi i podrške. Bobane... Hvala ti. Zauvek u mom srcu. Saučešće porodici. Saučešće svima koji su izgubili svoje bližnje", napisala je ona.

Radio Beograd se oprašta od Divne

Divna Karleuša biće sahranjena 6. marta u 14.30 na Novom bežanijskom groblju. Komemoracija će se održati u zgradi Radio Beograda u 11 časova. Ovu informaciju objavila je Jelena Karleuša, koja se prvi put nakon gubitka majke oglasila na društvenim mrežama.

"U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala) u sredu, 6. marta, u 11 časova".

Samo tri dana nakon ove nesreće, dogodila se još jedna velika tragedija koja je potresla ceo region, a posebno Karleušu. Njen dragi kolega, kralj narodne muzike Šaban Šaulić, s kojim se godinama družila u žiriju "Zvezda Granda", izgubio je život na auto-putu u Nemačkoj, kada se u kola kojima je on putovao zakucao drugi automobil.

Jelena se od dragog i bliskog kolege s kojim je napravila prve korake u muzici oprostila na dirljiv način putem Instagrama. Ona je objavila njihovu fotografiju staru dve i po decenije.

foto: Printscreen

"Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem s njim. Još nisam zvanično počela da pevam, niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava", napisala je ona tada.

Ipak, u poređenju s prethodnim gubicima, smrt majke za nju je nemerljiva i najbolnija. Pevačica veoma teško podnosi Divnin prerani odlazak, otkazala je sve nastupe, snimanja emisija i neko vreme se neće pojavljivati u javnosti. Domaći mediji bruje o tome kako je pevačica na jakim lekovima na smirenje, kako ne jede i ne pije, te kako svi brinu kako će podneti sahranu voljene majke.

Biografija

Divna Karleuša rođena je 1958. godine u Ptuju, Slovenija. Posle kraćeg perioda života u Zagrebu, s porodicom, majkom i sestrom, preselila se u Beograd. Još kao tinejdžerka, sa samo 14 godina, zavolela je radio kao medij. Tada je dobila šansu da u emisiji "Mikrofon je vaš" napravi svoj prilog od pet minuta, što je samo bilo uvertira za njenu kasniju spikersku karijeru.

Nekoliko godina kasnije prijavila se za honorarnog saradnika u informativnoj redakciji Radija 202.

foto: Printscreen

"Divna je u Radio Beograd došla 1988. godine kao honorarni saradnik, a stalno zaposlenje dobila je 1992. godine. Od osnivanja Radija 101, 1989. pa do njegovog gašenja 2006. godine, bila je njegov član i prepoznatljiv glas", rekli su nam s Radija Beograd.

Nakon gašenja Radija 101, jedno vreme je radila u pres-službi Radio Beograda do penzionisanja.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević, Jelena Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track