KAD SU GA PITALI DA LI SE ČUO SA JK, PROGUTAO JE KNEDLU I JEDVA ZADRŽAO SUZE! Njenu majku Divnu poznavao je više od 20 GODINA: Mi smo tu da pomognemo koliko možemo...
Foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

VEST O SMRTI KOLEGINICE GA JE DOTUKLA

KAD SU GA PITALI DA LI SE ČUO SA JK, PROGUTAO JE KNEDLU I JEDVA ZADRŽAO SUZE! Njenu majku Divnu poznavao je više od 20 GODINA: Mi smo tu da pomognemo koliko možemo...

Stars -

Voja Nedeljković poznavao je Divnu Karleušu više od 20 godina. Vest o njenoj smrti veoma ga je rastužila. Pamtiće je kao vedru osobu i iskrenog, direktnog novinara, "bez foliranja", kao i velikog borca koji se godinama tiho borio sa opakom bolešću.

"Bili smo nekada konkurentske kuće, ali to nema nikakve veze... poznajemo se više od 20 godina. Kad je njena ćerka uslovno rečeno i počinjala karijeru imali smo te neke konakte. Nisam znao da ću sa njenom ćerkom jednog dana i raditi emisiju već nekoliko godina", rekao je Voja, koji sa Divninom ćerkom Jelenom sarađuje u "Zvezdama Granda".

"Iskreno mi je žao. Bila je veliki borac, predana poslu, predana porodici, bila je pozitivna u svemu onome što je radila i diskretno je čuvala svoju bolest za koju su samo najbliži prijatelji znali poslednjih par godina... Iskreno mi je žao", ponovio je on, pa nastavio: "Žao mi je zbog Jelene i svih njih, ali šta da radimo... idemo dalje, borimo se i Divna, hvala ti za sve što si dala u medijskom poslu", zaključio je on.

foto: Youtube

Na pitanje da li se čuo sa Jelenom, počeo je da spušta glavu te napominje da ima s kim je u kontaktu.

foto: Dragan Kadić

"Ona želi da diskretno to za sebe, što se kaže... isprati, a mi smo tu da pognemo koliko možemo", izjavio je voditelj tužnim glasom, koji će koleginicu pamtiti kao dobru, poštenu, iskrenu, direktnu, i ženu "bez foliranja".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track