GOCA TRŽAN JE GLUPA BABADEVOJKA, MOŽE DA MI DRŽI STALAK ZA MIKROFON: Maja Nikolić osula po koleginici, opasno joj je zamerila OVO!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

ESTRADNI RAT

GOCA TRŽAN JE GLUPA BABADEVOJKA, MOŽE DA MI DRŽI STALAK ZA MIKROFON: Maja Nikolić osula po koleginici, opasno joj je zamerila OVO!

Stars -

Maja Nikolić surovo je izvređala Gocu Tržan, pa da je čak razmišljala i da je tuži.

Naime, Goca je žiri u jednom takmičenju rekla kako deca ne treba da pevaju Majinu staru pesmu, jer je dosadna. Nikolićeva nije mogla da ćuti, pa je osula po svojoj koleginici.

"Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava, svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje. Goca je jedna slatka baba devojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi, jer ja sam postala javna ličnost pet godina pre Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon", rekla je Maja.

foto: Printscreen Pink

Pevačica je objasnila da ipak neće tužiti Gocu, jer "nije vredna dinara".

"Ja sam sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da je odjednom izrazila hejt prema meni. Ona je mene toliko izvređala da sam razmišljala da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: "ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe". Sem toga njene glupe izjave retko ko razume, a pesma je zaista bila hit devedesetih", izjavila je Maja u "Kontraviziji".

foto: Kurir TV

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track