MAJA NIKOLIĆ OPLELA PO KOLEGINICI, REKLA DA JE GLUPA: Goca Tržan ovako reaguje na teške UVREDE! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

FAJT

MAJA NIKOLIĆ OPLELA PO KOLEGINICI, REKLA DA JE GLUPA: Goca Tržan ovako reaguje na teške UVREDE! (FOTO)

Stars -

Maja Nikolić ima novu žrtvu! Pevačica se naljutila na Gocu Tržan, koja je za njenu pesmu "Odlazi" rekla da nije hit, pa ju je nazvala "glupom baba-devojkom" koja samo može da joj drži stalak za mikrofon!

foto: Kurir TV

Poznato je da Nikolićeva nema dlake na jeziku i da se ne libi da kaže šta misli, makar time uvredila nekoga. Ovaj put svoj bes iskalila je na Goci, koju je čak htela i da tuži jer su je pogodili njeni komentari.

foto: Dado Đilas

Naime, Tržanka je tokom emisije "Pinkove zvezdice", gde je član žirija, izjavila da joj se ne dopada kad deca pevaju Majinu staru pesmu jer je dosadna i da ne treba to da rade.

foto: Printscreen Pink

Isprovocirana time, Nikolićeva je u svom maniru odbrusila koleginici i brutalno je izvređala.

foto: Kurir

- Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava, svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje. Kaže da neko falšira i distonira. Ona ne zna razliku između falša i distonacije. Ne, ona ne ume verovatno ni da napiše notni sistem. Tako da je Goca jedna slatka baba-devojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi. Ja sam postala javna ličnost pet godina pre Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon - rekla je Maja u emisiji "Kontravizija".

foto: Dragan Kadić

Nikolićevoj nije jasno zašto je Tržanka to rekla za nju i zbog čega ju je uvredila jer se nisu dosad svađale.

foto: Printscreen/Pink

- Ja sam s Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno što je odjednom izrazila hejt prema meni. Razmišljala sam da je tužim jer je detetu koje je iz ljubavi otpevalo moju pesmu i reklo da je to hit devedesetih ona rekla: "Ne, to nije hit devedesetih". Ona je mene toliko izvređala da sam pomislila da tužim, pa sam onda rekla - ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe. Sem toga, njene glupe izjave retko ko razume, a pesma je zaista bila hit devedesetih - rekla je ona i dodala da Goca to ne sme da joj kaže u lice.

- Treba nju da pitate što je to rekla. Ona beži, krije se kao zmija noge - rekla je Maja. Kontaktirali smo s Gocom, koja se nije sakrila, već se javila na telefon. Međutim, Tržanka nije želela da priča o tome.

foto: Printscreen/Magazin IN

- Ma dajte, zar na to da trošim svoje vreme. Nemam šta da kažem. Prijatno i čujemo se nekim lepšim povodom - ljubazno nam je rekla Goca.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Vladimir Šporčić - Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track