REPER SE NAŠAO U NEBRANOM GROŽĐU: Vuk Mob u sendviču s dve bivše! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

DONŽUAN

REPER SE NAŠAO U NEBRANOM GROŽĐU: Vuk Mob u sendviču s dve bivše! (FOTO)

Stars -

Vuk Mob našao se u nebranom grožđu jer je u emisiji "Amidži šou" studio delio sa čak dve bivše devojke. Njega je Ognjen Amidžić spojio sa Milenom Ćeranić i Teodorom Džehverović, koja je toliko ljuta na njega da se bivšem čak nije ni javila!

foto: Printscreen/YT

Otkako je pre nekoliko godina započeo muzičku karijeru, Vuk je postao interesantan medijima ne samo zbog pesama već i zbog burnog ljubavnog života. Da je bio sa Milenom, nikada nije krio, ali za kratkotrajnu avanturu sa Teodorom znaju samo njegovi najbliži.

foto: Printscreen

- Vuk i Teodora su imali kratku romansu pre tri godine. Snimili su duet "Hijena", koji je odlično prošao. Zbog toga su ostali u kontaktu i tako su se rodile simpatije. Ipak, ona je njemu zamerila što se prema njoj nije poneo kao džentlmen. Teodora i Vuk su proveli jedno veče zajedno kod njega u kući, a ujutru ju je on ispratio i pozvao joj taksi. Teu je to pogodilo, mislila je da je zaslužila da je Vuk odveze kući, što on nije učinio - počinje naš izvor i objašnjava da je to razlog što mu se Džehverovićka nije javila na snimanju emisije.

foto: Printscreen

Inače, Teodori je tokom snimanja bilo jako neprijatno, a naš izvor kaže i da je pocrvenela kada je Vuka ugledala sa Ćeranićkom, sa kojom je nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

foto: Printscreen

- Vuk je sa Milenom bio u vezi mesec dana. Njih dvoje su na snimanje došli zajedno i tokom emisije su se zezali. Sa Teodorom je bila drugačija situacija. Ona je često spuštala pogled i bilo joj je neprijatno što sedi preko puta njega - kaže izvor.

foto: Printscreen/YT

Inače, interesantno je da je Vuk za vreme romanse sa Teom bio u dugogodišnjoj vezi sa devojkom Biljanom, sa kojom se kasnije i verio, ali zbog njegovog neverstva sa nekoliko devojka do braka nije došlo.

foto: Printscreen/YT

Kontaktirali smo s reperom, koji je bio začuđen Teodorinim ponašanjem. - Ne znam zašto mi se Teodora nije javila, izgleda da me više ne voli (smeh). Ja o njoj ne želim ni lepo ni ružno da komentarišem, nisam takav tip. Možemo da pričamo samo o mojoj novoj pesmi, koja odlično prolazi kod publike - rekao nam je Vuk. Pozvali smo i Teodoru, ali je bila nedostupna.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printskrin Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja