NOĆ PRED STRAVIČNE NESREĆE JELI SU IZ ISTOG TANJIRA:  Pevačica otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao NEKOLIKO SATI pre nego što je poginuo
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen / Instagram

Vežu je mnogo uspomena

NOĆ PRED STRAVIČNE NESREĆE JELI SU IZ ISTOG TANJIRA: Pevačica otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao NEKOLIKO SATI pre nego što je poginuo

Stars -

Mlada pevačica Tea Tairović imala je priliku da u više navrata sarađuje sa čuvenim Šabanom Šaulićem, a sada se prisetila anegdota iz druženja sa njim.

Tea Tairović je nastupala sa Šabanom Šaulićem veče pre nego što je poginuo u saobraćajki u Nemačkoj.

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

"Sedela sam njega i pored Mirsada, bukvalno smo jeli iz istog tanjira. Nešto smo jeli pred svirku i pitala sam ga zašto ne peva neke druge pesme koje ja volim, recimo "Gordana", "Mihajlo" i tako nešto... On mi je pričao kako je on to pevao ranije, rekao mi je koji je repertoar imao ranije. Tako neki običan raspored smo imali", prisetila se Tea.

"Imala jedna anegdota. On se nije mnogo mešao u aranžman. Tekst je išao "Ti si nova u ovom gradu, svi bi hteli da te ukradu" i on kaže: Kako, bre, nova, svi je znaju i onda je izmenio tekst. Toga se uvek setim", prisetila se pevačica.

Kurir.rs/Blic/Foto Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track