Najnovije vesti

LAZIĆ ZBOG DUGOVA I BEBE NA PUTU BACA ŠTAKE I ZAKAZUJE TEZGE: Evo koliko je para pevač izgubio sedeći kod kuće! VREME MIROVANJA ISTEKLO!
Foto: Damir Dervišagić

REŠIO

LAZIĆ ZBOG DUGOVA I BEBE NA PUTU BACA ŠTAKE I ZAKAZUJE TEZGE: Evo koliko je para pevač izgubio sedeći kod kuće! VREME MIROVANJA ISTEKLO!

Stars

Darko Lazić rešio je da pod hitno počne da nastupa kako bi vratio dugove i u Brestaču završio gradnju kuće, u koju namerava da se useli s trudnom verenicom Marinom Gagić.

 

foto: Damir Dervišagić

Folker se uspešno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, pa je već u dogovoru sa menadžerima počeo da ugovara tezge. Prvi nastup zakazan je sa Acom Lukasom 24. aprila, kada će prvi put stati na binu posle šestomesečne pauze.


- Poslednji put je imao tezgu tu noć kad se slupao kolima i od tada peva samo za svoju dušu. On je za pola godine, koliko nije radio, izgubio oko 300.000 evra, ali planira da to nadoknadi do oktobra. Ne može više da izdrži da se odmara po ceo dan i bude nezaposlen, prosto nije navikao tako. Nedostaju mu putovanja, bina i publika, a pogotovo novac koji je navikao da zarađuje. Pošto se prilično zadužio tokom mirovanja, oko 100.000 evra, on mora i to da reši da bi na miru dočekao sina koga nosi njegova verenica Marina Gagić. On više ne želi da bude ni roditeljima na teretu. Oni su sve dali za njegovo lečenje i želi sve to da im vrati i obezbedi još bolji život. Darko namerava da novac koji zaradi uloži u sređivanje kuće u rodnom mestu, biće mnogo troškova i za bebu, a davaće pare i za ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević - otkriva naš izvor i dodaje da će se folker uskoro rešiti štaka.

 

- Darko već mesec dana retko koristi kolica, ali uglavnom se kreće pomoću štaka. Ako njegov oporavak bude tekao kao i dosad, u roku od tridesetak dana mogao bi potpuno da ih ukloni. Noga mu je mnogo bolje i on smatra da bi tad trebalo da počne da radi, ukoliko se njegovo stanje ne iskomplikuje.

 

foto: Sonja Spasić

On se još nije posavetovao sa lekarima, ali misli da mu neće predstavljati problem. Objasniće im u kakvoj je finansijskoj situaciji, kao i to da neće dozvoliti da se preforsira. Čeka drugo dete i mora biti savestan i odgovoran - kaže naš izvor, dok se Darko nije javljao na telefon.Darko opet u provodu

 

Darko Lazić preksinoć je izašao na jedan prestonički splav na nastup svog prijatelja Peđe Medenice. Pevač je oko ponoći došao na štakama u društvu nekoliko prijatelja i zadržao se oko tri sata. Dovoljno da popije malo belog vina i da se opusti za svoju dušu. Da je željan dobrog provoda, govori činjenica da je folker u više navrata ustao i lagano zaigrao, a sve vreme je pevao. Medenica ga je često pozdravljao. U jednom trenutku stvorila se gužva oko Lazića, pa je svima ponaosob izlazio u susret i fotografisao se s njima. On je ćaskao i sa gazdom kluba, gde je inače ranije gostovao, pa su se razgovarali i o njegovom nastupu.
Darko je nedavno izašao s verenicom Marinom u provod, gde je takođe ispijao vino, a čak je i zapevao.

 


Zarađivaće 10.000 za veče!

 

foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić je, nažalost, zbog saobraćajne nesreće doživeo još veću popularnost, pa je samim tim povećao cenu honorara za 3.000 evra. Ako je u proseku uzimao oko 7.000 evra, sada će pevati za 10.000. Naravno, njemu je najbitnije da se totalno oporavi od udesa, ali, isto tako, novac mu je neophodan za dalji život.

 

 

(Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Damir Dervišagić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...