Najnovije vesti

KULIĆEVA OPET NA MALIM EKRANIMA, PLAČUĆI SE VRATILA U RIJALITI: Miljana je osramotila porodicu! A Zola je pravi prizetko, spava do 4 popodne! (FOTO)
Foto: Printscreen

slomila se

KULIĆEVA OPET NA MALIM EKRANIMA, PLAČUĆI SE VRATILA U RIJALITI: Miljana je osramotila porodicu! A Zola je pravi prizetko, spava do 4 popodne! (FOTO)

Rijaliti

Marija Kulić ponovo je ušla u rijaliti "Zadruga 2". Ona je istakla da joj je ćerka Miljana pokidala sve živce, kao i njen verenik Lazar Čolić Zola, koji su pobegli iz rijalitija i stacionirali se u Nišu, u njenom rodnom gradu. 

 

-Jedva sam čekala da se vratim, gledam sve i svašta, gledam šta ljudi pričaju... Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje, ništa me nije slušala - rekla je starija Kulićeva pa se i rasplakala. 

 

Naime, njoj je najteže palo što će biti odvojena od malog Željka, na koga je kako je rekla navikla da ga čuva i pazi svakodnevno, pa samo zbog njega jedva čeka da se vrati kući, iako je jedva čekala i da se vrati u rijaliiti. 

foto: Printscreen

Što se tiče zeta, Marija izgleda više nije kivna na njega kao što je to bio slučaj dok su boravili zajedno u Imaginarijumu. 

 

- Oni se slažu, Miljana mi je rekla da planiraju svadbu. Potpuno je posvećena detetu, njih dvoje su super, nema dadilju. Sada je samo sa Željkom i ništa joj ne pada teško, prihvatila je obaveze i, eto, uživaju. Oni su se organizovali, sredili, stanuju privatno. Ja ne mogu da trpim nekoga ko spava do 4 popodne, pa da mi je i rođeni sin - zaključila je Miljanina majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...