Najnovije vesti

NIJE JELA, NI PILA, SAMO JE GUTALA TABLETE, SMRŠALA 10 KG: Jelena Karleuša 20 dana od  Divnine smrti SVA U CRNOM otišla na splav... SVE IZNENADILA ŠTA JE URADILA
Foto: Marko Poplašen, Nemanja Nikolić

Duško se vratio u kinu

NIJE JELA, NI PILA, SAMO JE GUTALA TABLETE, SMRŠALA 10 KG: Jelena Karleuša 20 dana od Divnine smrti SVA U CRNOM otišla na splav... SVE IZNENADILA ŠTA JE URADILA

Stars

Od kada je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pevačica se potpuno povukla iz medijskog sveta i vreme je provodila sa suprugom Duškom Tošićem i porodicom daleko od očiju javosti. 

Jelena je u subotu posetila majčin grob, a posle toga sunčano posle podne je provela na ručku u društvu tetke Danijele, brata Marka i prijatelja.

foto: Printscree Pink

"Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njenih najbližih prijatelja, supruga i naravno ćerkica Atine i Nike joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti ona nije mogla da izađe iz kreveta, odbijala je hranu, i nikako nije mogla da se pomiri sa teškom istinom da joj je majka umrla. Tih prvih dana nije htela uopšte da izlazi iz kuće, sve su drugi radili stvari za nju. Išli u prodavnicu, vodili decu u školu, spremali se za selidbu, a onda se trgla i polako počela da se vraća u realnost. Najviše ju je "otreznilo" to što je i sama majka, i što je potrebna svojoj deci. Jelena je jedino izlazila iz kuće kada je odlazila na groblje i ništa drugo je nije interesovalo. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu posle podne ode na ručak na splav na koji je veoma često odlazila", otkriva izvor i dodaje da su svi bili presrećni kada ih je Jelena pozvala da provedu jedan dan napolju.

"Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gde su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide. Odmah su im obezbedili veliki sto koji je gledao na reku, a pevačica je sela da ne gleda u sunce jer je bila u crnom od glave do pete. Iako je nosila velike crne naočare i beretku, nije mogla da se sakrije od gostiju splava koji su je prepoznali uprkos tome što ima kratku kosu. Ono što je sve iznenadilo, naravno i veoma obradovalo, jeste da je Jelena bila veoma raspoložena. Sve vreme dok su bili na ručku vodila je glavnu reč, šalila se sa drugarima, pa se čak dotakla i teme posla. Među prvima sa okupljanja je otišla njena drugarica Jovana i tetka Danijela, a Jelena ostala u muškom društvu da uživa sve dok nije zašlo sunce i postalo hladno da se sedi na reci. Takođe, posle ručka, pevačica je uživa u dezertu, a njen brat Marko se našalio i prokomentarisao je da se stara Jeca vraća čim je počela da jede slatkiše. Ono što je njenu porodicu veoma brinulo jeste njeno zdravlje jer prvih nedelju dana nakon majčine smrti ništa nije želela da jede, a pila je samo je vodu i uzimila je lekove za smirenje kako bi mogla malo da spava. Ona je za mesec dana izgubila oko deset kilograma i sama je bila zabrinuta za sebe da ne naruši zdravlje, ali sada se trgla jer je zdrava i snažna potrebna svojim ćerkicama Atini i Niki", završava izvor. 

Duško se vratio u Kinu!

Od 3.marta kada je bila sahrana, Jelenin suprug, Duško, je bio uz nju i napustio je sve obaveze u Kini kako bi mogao da joj pomogne. Međutim, on nije mogao da bude više deset dana u Beogradu, te se vratio treninzima i fudbalskom angažmanu u Kini. Dugo se nije Tošić nije oglašavao na Instagramu, a isti dan kada je Jelena izašla napolje sa prijateljima on je objavio prve fotke sa treninga.

foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...