Najnovije vesti

ZBOG SILNIH LOMOVA BILA JE POVEZANA NA CEVI! Voditeljka zna da ništa neće biti kao pre, ali NE PREDAJE SE: Svi detalji lavovske borbe DEE ĐURĐEVIĆ!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

JOŠ UVEK NA INTENZIVNOJ

ZBOG SILNIH LOMOVA BILA JE POVEZANA NA CEVI! Voditeljka zna da ništa neće biti kao pre, ali NE PREDAJE SE: Svi detalji lavovske borbe DEE ĐURĐEVIĆ!

Stars

Dea Đurđević početkom februara doživela je stravičnu saobraćajku, kada je na nju kod KBC Dragiša Mišović naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljka se još nalazi u Vojnomedicinskoj ustanovi. Operisana je nekoliko puta i sada je, kažu, neuporedivo bolje nego što je bila kada je započela proces oporavka.

 

"Tek se sad vidi pravi napredak, i psihički i fizički. Baš se oporavlja. Ona je i dalje na odeljenju intenzivne nege, ali je tamo pre svega zbog previjanja i naravno zbog svih tih teških povreda koje je zadobila. Sada bi već mogli i da je otpuste sa tog odeljenja, ali kad je tako tešku traumu preživela onda je bolje da bude što duže tu, gde su svi 24 časa prisutni", priča dobro obavešten izvor, pa dodaje:

 

"To što se ruke tiče, sve ide dobrim tokom. Što se tiče vraćanja funkcije, sve može da se vrati, ali zavisi od nekoliko stvari. Postoji fizička funkcija i nervna funkcija. Prvo treba da počne da se vraća ta fizička funkcija, da to sve zaraste, a nervno je da može da počne da je koristi. Ali to je proces, prvo mora sve to dobro da zaraste, pa kad prođe taj proces, onda postoje vežbe rehabilitacije na koje će morati da ide, i koje će sigurno da joj omoguće i neku vrstu funkcije. To će sve da potroje, ali lekari su zadovoljni kako to sve ide".

 

 

"I dalje ne može da prima posete, jer je to odeljenje intenzivne nege. Nju su skinuli sada sa tih cevi kojima je bila sva ispovezivana zbog lomova koje je imala. I sada ona leži i odmara, oporavlja se. Potpuno je svesna svega, i psihički je mnogo bolje i stabilnije. Lekari smatraju da će to mnogo bolje podneti i fizički i psihički zato što je mlada osoba. Ona je već sada ušla u fazu kada počinje da prihvata, da njena ruka više neće biti ona od ranije. Ali je psihički jaka, i svi misle da će ona to moći da izgura i da se sa time nosi sasvim dobro u jednom trenutku", ističe izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on

Inače, pre nekoliko dana vest kako je voditeljka Dea kritično, a da zbog lomova karlice navodno neće moći da ima decu užasnula je mnoge. Gnusna laž nema koga nije potresla.

 

"Valjda u nedostatku informacija krenu da se šire laži. A ova poslednja je baš jedna masna laž. Ali ajde što je laž, nego što tim glupostima uvek isprepadaju i Deinu porodicu, koja odma misli da se nešto ne daj Bože iskomplikovalo. Oni su u užasnom strahu. Nadaju se najboljem, i sada sve i ide na bolje, ali njene su povrede bile toliko teške, da se to jednostavno nikad ne zna. I ne žele ništa da pričaju, da ne bi malerisali. Čim je do njih došla ta dezinformacija da je ona kritično, odmah su zvali bolnicu, i naravno ništa od toga. Dea je sasvim okej, i nema nikakvih komplikacija. Šta više ona je neuporedivo bolje", zaključuje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on

Kurir.rs/Espreso/Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...