Najnovije vesti

MILJANA U PAROVE DOLAZI ZBOG MENE! Ivan Marinković siguran da je na meti bivše devojke: Tačno zna šta će da uradi ako mu Kulićeva bude OVO PRIREDILA!
Foto: Damir Dervišagić

RAZVEZAO JEZIK

MILJANA U PAROVE DOLAZI ZBOG MENE! Ivan Marinković siguran da je na meti bivše devojke: Tačno zna šta će da uradi ako mu Kulićeva bude OVO PRIREDILA!

Rijaliti

Ivan Marinković svestan je mogućnosti da ponovo na vratima vile "Parova" vidi bivšu ljubav, zajedno sa sinom Željkom. On već zna i kako će reagovati ukoliko se to dogodi. Šta više, u potpunosti je siguran da bi Miljana na sve načine pokušavala da ponovo pridobije njegovu pažnju.

"Ja gledma svoju priču. Ona bi verovatno, znajući Miljanu, pokušala da pridobije moju pažnju", počeo je Ivan , napominjući da Kulićevu smatra jednom od osoba iz kojih samo rečima može da izazove burnu reakciju.

foto: Damir Dervišagić

"Miljana bi došla zbog mene, a ne zbog bilo čega drugog. Miljana je sklona tome da pokušava da isprovocira sve. Ja sam bio taj koji je uspeo i pre trudnoće i posle trudnoće da je malo primiri. Ja ovde imam svoju priču i dovoljno sam siguran u sebe da ne bi mogla da me poremeti. Možda bih u tom trenutku razmišljao samo kako će Jelena da reaguje, ali dovoljno sam siguran i u Jelenu. Sve je ona do sada čula... a naša ljubav samo cveta", konstatovao je on nonšalantno.

Međutim, kada je reč o sinu Željku, očigledno je da ga neka emocija pomera, ali da još uvek nije osvestio o čemu se radi. Ivan sa bebom i nije proveo mnogo vreme, ali svakako želi da bude tu za njega, kao otac, dok ne bude stasao u mladića koji razume situaciju u kojoj se nalazi. Sa Miljanom, pak, nikakvu vezu nema u planu.

"Ne znam. Ja nemam neke prevelike osećaje osim onih koje samo ja znam a ne mogu ni da ih prepričam. Ljudi to dožive samo nekoliko puta u životu. To je jako specifična situacija, ne mogu da pričam o tome... zbog svega što se desilo i u toku rijalitija i nakon rijalitija i do sada... što je ona tamo, a ja sam ovde. Sa Marijom (Miljaninom majkom) što sam se video ovde u rijalitiju i taj put u bolnici kad sam ja bio nakon porođaja. Video sam da ona može da bude jedna normalna žćena, majka i baka. Bez kamera. Da niko ne može da prepriča šta je bilo... A šta reći o Miljani a da neko ne zna?! Miljana je na svoj način lujka. Mislio sam da će nju to dete da promeni. Ali kako čujem, ništa nije promenilo...", pričao je Ivan, takođe siguran da se ni to neće promeniti dok Miljana malo ne sazri.

"Ne znam kad će to biti u njenom slučaju", izjavio je on.

"Želim sa Jelenom da ostvarim porodicu i da ponovo budem srećan, mislim da to zaslužujem", zaključio je Marinković, koji ne krije koliko voli Jelenu i koliko ga raduje što mu je ta ljubav uzvraćena.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...