SVI DETALJI MILJANINOG TAJNOG SASTANKA SA PAROVIMA! Ivan Marinković nema pojma šta se dešava: Maskirala se, tražila specijalne uslove za dete I BRDO PARA!
Foto: Damir Dervišagić

SPREMA SE OLUJA

SVI DETALJI MILJANINOG TAJNOG SASTANKA SA PAROVIMA! Ivan Marinković nema pojma šta se dešava: Maskirala se, tražila specijalne uslove za dete I BRDO PARA!

Rijaliti -

Miljana Kulić pobegla je iz rijalitija sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim sada i živi. Kako je napomenula putem društvenih mreža, njih dvoje i njen sin Željko spavaju u istoj sobi, a njenoj sreći ne vidi se kraj.

Zbog bekstva, Miljana je zaradila kaznu od 50.000 evra, ali izgleda i te kako ima plan kako to da isplati, ali i da profitira. Naime, ona ozbiljno razmišlja o ponovnom ulasku u vilu "Parova".

"Još uvek nije sigurna šta da radi. Upravo je danas maskirana kroz tajni prolaz otišla da pregovara sa 'Happy' kako bi videla da li ponovo može da se vrati u stari rijaliti, iako pre toga tu istu produkciju nije ispoštovala i prema njima se bahato ponašala", istakao je dobro obavešten izvor.

"Sastanak je trajao satima, prilikom čega su obe strane iznosile svoje uslove. Novac koji joj se nudi nije nimalo mali, a ako bi odlučila da uđe sa sinom Željkom, dobila bi posebne prostorije u vili. Zola je danim ubeđuje da se vrati u 'Parove' jer bi on sa dobrim honorarom mogao da profitira, što nije bio slučaj sa prethodnim rijalitijem kada je on u pitanju", izjavio je on, pa dodao koliko će čitava situacija iznervirati Ivana Marinkovića koji će prvi put upoznati Zolu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track