OPUSTILA SE

MILICA PAVLOVIĆ SPAKOVALA KOFERE PA ZAPALILA U MILANO! Pevačica uživa u luksuzu, društvu svetskih zvezda, a evo s kim se POSEBNO ZBLIŽILA! (VIDEO)

Stars -

Milica Pavlović u sredu veče napravila je lom u jednom prestoničkom klubu. Takođe, podigla se i velika prašina zbog njenog odnosa sa Stefanom Živojinovićen, ali i zbog toga što je još jednom iskulirala tenisera Filipa Krajinovića.

foto: Printscreen Instagram

Svakako, seksepilnu brinetu to preterano ne dotiče. Ona je ondmah nakon nastupa spakovala kofere i zaputila se u Milano, gde je imala poslovne obaveze.

Milica se nakon dolaska u Milano oglasila na društvenim mrežama, gde je objavila razne fotografije i otkrila kako uživa u luksuzu, a onda je i mnoge ostavila potpuno zatečene.

Naime, Pavlovićevoj društvo u Milanu prave osnivači poznatog svetskog brenda Din i Den Katen.

foto: Privatna arhiva

Seksi senjorita je na svom profilu na Instagramu objavila fotku kako uživa u društvu ovih momaka i sudeći po pozama deluju prilično blisko.

foto: Privatna arhiva

Za sada nije poznato kako se Milica našla u njihovom društvu, ali su odmah krenule spekulacije da je u Milano otišla upravo zbog pregovora sa njima, jer je izrazila želju da joj upravo oni kreiraju kostim za jedan poseban nastup koji priprema.

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track